folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 15 Kasım MMA Maçları Yorumum



15 Kasım MMA Maçları Yorumum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

     

    Antonio Silva VS Mark Hunt

     

    Bu hafta 15 Kasımda Mark Hunt ve Bigfoot tekrar karşı karşıya geliyor.2 sene önce dişe diş bir karşılaşmanın sonunda berabera kalmışlardı hatırlarsanız.

    Şimdi kimin daha iyi olduğunu görmek için bir fırsat daha verildi kendilerine.Son zamanlardaki maçlarında Mark Hunt'ın da Bigfoot'un çok iyi performans gösterememiş olmalarına bakarak bence yine dişe diş bir karşılaşma olacak diyebilirim.

    Kimin yeneceğini kestirmek çok zor.Ama içimden bir ses Mark maç sonunda kararla yada 2.round da bitirir diyor.Daha önceki maçları tadında bir karşılaşma olursa tadından yenmez.Şahsen en sevdiğim 10 maçdan biridir 2013 deki Mark Hunt VS Bigfoot maçı.

     

    http://bestinmma.blogspot.com/2014/01/mark-hunt-vs-antonio-silva-fight-video.html

    Yukardaki videodan o süper maçı izleyebilirsiniz.

     

    Bence bu maç main event olmalıydı ama UFC Ronda'nın Holly Holm'la olacak maçını main event olarak koymuş.Yorum sizlere kalmış bu konuda.

     

    Stefan Struve VS Jares Rosholt

     

    Stefan bildiğiniz gibi daha önce çok önemli ağır sikletlerle kapışmış ama genelde hezimete uğramış genç bir MMA'ci olarak gerileme kaydetmeye başladı.Bunun farkına varan UFC hemen kendisini daha düşük seviyeli bir sporcuyla eşleştirmiş.

    Rakibi Jares Rosholt eski karşılaşmalarına baktığımızda şuana kadar sadece Derrick Lewis gibi önemli bir dövüşcüyle karşılaşmış ve onda da yenilmiş.Stefan bence bu rakibini büyük ihtimalle nakavtla yener.Her ne kadar kendisinin boy avantajından fazla çok fazla bir numarası olmasada bu adamı yenecek kapasitede.Eğer yenemezse zaten UFC ya kendisine daha düşük bir rakip daha vererek şans tanır yada Bellatora düşer.

     

    Uriah Hall VS Robert Whittaker

    Rakibi çok sürpriz bir performans sergilemezse Uriah bu maçı nakavtla alır herkesin düşündüğü gibi.Gegard Mousasi'yi önceki maçda çok feci bir şekilde paralayan Uriah için bu orta-düşük sınıf arası rakibi hiç sorun olmayacaktır.

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ekim/2012
    Erkek

    Hocam maçları nereden izliyorsun. Cok arastirmadim ama son maçları veren ücretsiz bir yer bulamadım bir türlü. İlla abonemi olmamız gerekli? 


    Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı

    Hocam maçları nereden izliyorsun. Cok arastirmadim ama son maçları veren ücretsiz bir yer bulamadım bir türlü. İlla abonemi olmamız gerekli? 

    ben mmaversus.com dan izliyorum bu lavukların sitesi hariç hiçbir siteyide barındırmıyorlar piyasada.Az populerleşmeye başlayınca bu videoları yayınlayan siteler google ban yiyor.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı

    Hocam maçları nereden izliyorsun. Cok arastirmadim ama son maçları veren ücretsiz bir yer bulamadım bir türlü. İlla abonemi olmamız gerekli? 

    D_Smart'ta fıght network kanalı var ama paralı ... 

     


    Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    emelianko döndükden sonra maç ettimi hiç

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek
    Genki bunu yazdı

    emelianko döndükden sonra maç ettimi hiç

    yok hacım onun daha rakibide belli olmadı.Ama UFC ye gelmeyerek hata yaptı.Belki kendini şuan en iyi adamlarla dövüşmek için hazır hissetmiyor olabilir.

Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 6
mma