15 Kasım MMA Maçları Yorumum
-
Antonio Silva VS Mark Hunt
Bu hafta 15 Kasımda Mark Hunt ve Bigfoot tekrar karşı karşıya geliyor.2 sene önce dişe diş bir karşılaşmanın sonunda berabera kalmışlardı hatırlarsanız.
Şimdi kimin daha iyi olduğunu görmek için bir fırsat daha verildi kendilerine.Son zamanlardaki maçlarında Mark Hunt'ın da Bigfoot'un çok iyi performans gösterememiş olmalarına bakarak bence yine dişe diş bir karşılaşma olacak diyebilirim.
Kimin yeneceğini kestirmek çok zor.Ama içimden bir ses Mark maç sonunda kararla yada 2.round da bitirir diyor.Daha önceki maçları tadında bir karşılaşma olursa tadından yenmez.Şahsen en sevdiğim 10 maçdan biridir 2013 deki Mark Hunt VS Bigfoot maçı.
http://bestinmma.blogspot.com/2014/01/mark-hunt-vs-antonio-silva-fight-video.html
Yukardaki videodan o süper maçı izleyebilirsiniz.
Bence bu maç main event olmalıydı ama UFC Ronda'nın Holly Holm'la olacak maçını main event olarak koymuş.Yorum sizlere kalmış bu konuda.
Stefan Struve VS Jares Rosholt
Stefan bildiğiniz gibi daha önce çok önemli ağır sikletlerle kapışmış ama genelde hezimete uğramış genç bir MMA'ci olarak gerileme kaydetmeye başladı.Bunun farkına varan UFC hemen kendisini daha düşük seviyeli bir sporcuyla eşleştirmiş.
Rakibi Jares Rosholt eski karşılaşmalarına baktığımızda şuana kadar sadece Derrick Lewis gibi önemli bir dövüşcüyle karşılaşmış ve onda da yenilmiş.Stefan bence bu rakibini büyük ihtimalle nakavtla yener.Her ne kadar kendisinin boy avantajından fazla çok fazla bir numarası olmasada bu adamı yenecek kapasitede.Eğer yenemezse zaten UFC ya kendisine daha düşük bir rakip daha vererek şans tanır yada Bellatora düşer.
Uriah Hall VS Robert Whittaker
Rakibi çok sürpriz bir performans sergilemezse Uriah bu maçı nakavtla alır herkesin düşündüğü gibi.Gegard Mousasi'yi önceki maçda çok feci bir şekilde paralayan Uriah için bu orta-düşük sınıf arası rakibi hiç sorun olmayacaktır.
-
Hocam maçları nereden izliyorsun. Cok arastirmadim ama son maçları veren ücretsiz bir yer bulamadım bir türlü. İlla abonemi olmamız gerekli?
-
Ratbat bunu yazdı
Hocam maçları nereden izliyorsun. Cok arastirmadim ama son maçları veren ücretsiz bir yer bulamadım bir türlü. İlla abonemi olmamız gerekli?
ben mmaversus.com dan izliyorum bu lavukların sitesi hariç hiçbir siteyide barındırmıyorlar piyasada.Az populerleşmeye başlayınca bu videoları yayınlayan siteler google ban yiyor.
-
Ratbat bunu yazdı
D_Smart'ta fıght network kanalı var ama paralı ...
-
emelianko döndükden sonra maç ettimi hiç
-
Genki bunu yazdı
emelianko döndükden sonra maç ettimi hiç
yok hacım onun daha rakibide belli olmadı.Ama UFC ye gelmeyerek hata yaptı.Belki kendini şuan en iyi adamlarla dövüşmek için hazır hissetmiyor olabilir.