150-200 TL Arası Sıfır Cep Telefonu Önerisi
-
Bu fiyat aralığında bir telefon alacam babama, nokia öncelikli tercihimiz, küçük boyutlu ama tuşları küçük olmayan, kamerası olan bir telefon istiyor.
-
benq t60 redhot tasarım ödüllü 3megapiksel kamera ince çok hoştur 220 lira kullanıyorum
-
he ya aynı fiyat aralığında bana da lazım
-
nokia 6120c var ben yurtdışından getirdim 199 tl verdim :D kullanıyorum bayaa zamandır gayet hoş sistemi hafızası hızı kamerası ofis programları nerdeyse cep bilg. gibi :D ama sadece wi-fi si yok ama o olan telefonlar en az 650 tl /: 6120c yi düşün alırsanız ben içini dolduracam söz :D
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
benq t60 redhot tasarım ödüllü 3megapiksel kamera ince çok hoştur 220 lira kullanıyorum
Evet baya şık bir telefon, peki menüsü nasıl, nokia kadar basit mi?------------- HuznunHikayesi bunu yazdı:
nokia 6120c var ben yurtdışından getirdim 199 tl verdim :D kullanıyorum bayaa zamandır gayet hoş sistemi hafızası hızı kamerası ofis programları nerdeyse cep bilg. gibi :D ama sadece wi-fi si yok ama o olan telefonlar en az 650 tl /: 6120c yi düşün alırsanız ben içini dolduracam söz :D
--------Hocam o telefon biraz eski sanki -
Hoca Pek Sağlam Telefon Bulamazsın :/ ben 6600 Bulamadım 300 Ytl Diyorlar
-
SpoofU bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
Evet baya şık bir telefon, peki menüsü nasıl, nokia kadar basit mi?------------- HuznunHikayesi bunu yazdı:
--------Hocam o telefon biraz eski sanki
-----------------------------hocam eski dediğimiz hiçbi eskiliği yokki yani sıfırını zaten bulursun ama istiyorsan alternatif 5320 expresmusic al yani bunları ürettikten sonra telefonlara sadece wi-fi koydular onu da 200 e bulamassın
bide hocam 6600 a 300 diyen nasıl bi zihniyet yahu .s
-
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
:| nası yaben sana 50 liraya satam :|
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
:| nası yaben sana 50 liraya satam :|
-----------------------------onu bırak ben arabasının içinde süs diye asanı gördüm .d adam diyor işe yarıyo bazen :D
-
benq e72 alınabilir wifi ve windowsmobile işletim sistemi war 239tl hepsi burada sanırım