150 TL Kaynak SMS Kredisi Satılık
-
Merhaba müridler geçenlerde aldığım krediyi kullanma fırsatım olmadı ondan dolayı satmayı planlıyorum. Toplusms ile muhattab olanlar mutlaka kaynaksms'in kalitesinden haberdardır.
sistem özellikleri için www.kaynaksms.com adresini inceleyebilirsiniz.
150 tl kredim için telkifleri buradan veya pm ile bekliyorum teşekkürler. -
açılışı yap teklifler gelir, ne kadar istiyosun mesela.
-
50 tl vereyim?
transfer oluyomuymuş vay bea :D
-
transfer oluyor bu gun satmak istiyorum ödemeyi ttnete borcum var onu ödeyerek kabul edebilirim diğer banka ptt yolları da mübah:)
yanında bonus 5gb windows reseller vereceğim 50 liraya reselleri alaman ortak:)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
transfer oluyor bu gun satmak istiyorum ödemeyi ttnete borcum var onu ödeyerek kabul edebilirim diğer banka ptt yolları da mübah:)
-----------------------------pek kullanan çıkmaz kaunak smssin şartnameleri sert
biz 2007den beri kullanıyoz :D
sen bilin iyi satışlar :D
-
51 TL
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------pek kullanan çıkmaz kaunak smssin şartnameleri sert
-----------------------------çıksın yada çıkmasın baltalamak için post atma. site belli zaten çor çocuk ordan almaz kurumsal firma şartlar sitede yazıyor.
satış güncel arkadaşlar kafamda bir fiyat yok en iyi fiyata satacağım sadece.belirlediğim bir süre içerisinde tatmin edecek fiyata yaklaşırsam satacağım 60 tl telekom borcu var ilk etapta onu ödeyin kalanını artık ne kadar kalırsa bir ara hallederiz onuda acelesi yok yani.
-
Nitrous bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------çıksın yada çıkmasın baltalamak için post atma. site belli zaten çor çocuk ordan almaz kurumsal firma şartlar sitede yazıyor.
satış güncel arkadaşlar kafamda bir fiyat yok en iyi fiyata satacağım sadece.belirlediğim bir süre içerisinde tatmin edecek fiyata yaklaşırsam satacağım 60 tl telekom borcu var ilk etapta onu ödeyin kalanını artık ne kadar kalırsa bir ara hallederiz onuda acelesi yok yani.
Avukatlık yapmak istemem ama adam baltalamamış. Teklif demişsin vermiş işte. -
@DrKill
"pek kullanan çıkmaz kaunak smssin şartnameleri sert"
demek bir bakıma kötülemek baltalamaktır.Haksızmıyım? neyse konu bu değil 75tl teklif edildi en son arkadaşlar birkaç saat içerisinde daha yüksek teklif gelmezse bırakacağım alt sınırım ttnet faturasıydı onuda aştım.