16 Nisan Teknosa İndirim Günü
-
Yarına özel birçok ürün indirimde olacakmış arkadaşlar.. izmir mavişehir teknosa da.. bazı ürünler ilgimi çekti belki ihtiyacı olan arkadaslarda vardır lazım olur dedim.. nokia 5800: 459 TL, nokia e71 : 479 TL PSP 3004 slim konsol: 335 TL goldmaster rc 306 direksiyon: 20TL 4gb usb bellek: 4 TL laccess pc kulaklık: 1 TL philips 10 lu DVD: 1 TL daha birçok ürün mevcut buzdolabı,elektronik mutfak aletleri, fotograf makineleri, lcd tv.ler, notebook... üşendim tek tek fiyat yazmaya.. Gidip görülmesinde fayda var diye düşünüyorum..
-
sabah gazete ekinde gördüm flash bellek güzel ama yetişeme yiz almaya :(
-
sağolasın kardeşim bakılmalı mutlaka yarın uğrarım biara..Carrefour teknosa dmi
-
bir tek izmir'de mi yoksa tüm teknosalarda böyle mi ?
-
@poet evet mavişehir carrefoursa teknosa da.. @cuneyd diğer illeri bilmiyorum.. ama izmirde sadece mavşehir de.. belki diğer illerde de seçilmiş bir teknosa da wardır böyle kampanya.. veya olabilir..
-
Teknosa dan ne zaman aLışveriş yapsam hep geçirdi . . şuan kafamdan geçen tek şey amannn boşver :D yediğim kazıkLarı unutamam da :)
-
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------
Yarına özel birçok ürün indirimde olacakmış arkadaşlar.. izmir mavişehir teknosa da.. bazı ürünler ilgimi çekti belki ihtiyacı olan arkadaslarda vardır lazım olur dedim.. nokia 5800: 459 TL, nokia e71 : 479 TL PSP 3004 slim konsol: 335 TL goldmaster rc 306 direksiyon: 20TL 4gb usb bellek: 4 TL laccess pc kulaklık: 1 TL philips 10 lu DVD: 1 TL daha birçok ürün mevcut buzdolabı,elektronik mutfak aletleri, fotograf makineleri, lcd tv.ler, notebook... üşendim tek tek fiyat yazmaya.. Gidip görülmesinde fayda var diye düşünüyorum..
fotoğraf makineleri hakkında bilgin varsa (fiyat) yazar mısın? -
bugün vatanbilgisayarda internetten yapılan tüm alışverişlerde %25 indirim var.
stoklar sömürülmüş çoğu üründe :S + site çok kasıyor
-
cankirca bunu yazdı:
-----------------------------fotoğraf makineleri hakkında bilgin varsa (fiyat) yazar mısın?
olympus T10: 99TLnikon coolpix s4000 :279TL
panasonic lumix dmc-fs11eg: 239TL
samsung smx-f50: 299TL
bazılarının yanında 4gb sd kart ve canta 29TL demiş bi de amca..
-
yarın kitap fuarı da açılıyo
-
hacılar bu ürün için fiyat nasıl alınır mı?? http://www.vatanbilgisayar.com/verbatim-049063-16-gb-pinstripe-siyah-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=52485 düzenleme:Kalmamış..