1/63 Rc Car Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ii aksamlar hocalar ya ben bu arabalardan aldım cok da eglencelı 2 tane aldım kız arkadasımla oynarım dıe ıı hos guzel ama sorun su sitede dıyokı kumandalar faklı frekansda sorun olmaz ama bendekı sans benım kumandalar aynı frekansda ıkısıde 27 mhz oyuzden ıkımız oynayamıyorz  tek kumandayla 2 arabada hareket edıyo bu frekansı degıstırebılmenın bı caresı yolu yordamı varmıdır bılen varsa yardımcı olursa cok sevınırım arkadaslar ıı aksamlar

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/1_63_en_kucuk_rc_araba_poker_rc_car_ucretsiz_kargo_yurtici_kargo-09WQQaXQQ21452765WQQpXQQdisplayitem

buda arabanın resmı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

kumandadaki kristalleri değiştricen hocaa.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

modeldeki ve kumandadaki kristal değişecek,

single conversion mu dual converisonmu olduğuna dikkat edilerek, muhtemelen basit bi alet single conversiondur 27 mhzlik kristal alınacak...

kumandaya uygun kristal bulamayabilirsin en basiti modeli aldığın yere söyleyip, elinde başka modelde başka kristal varsa onla değiştirmek lazım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

modeldeki ve kumandadaki kristal değişecek,

single conversion mu dual converisonmu olduğuna dikkat edilerek, muhtemelen basit bi alet single conversiondur 27 mhzlik kristal alınacak...

kumandaya uygun kristal bulamayabilirsin en basiti modeli aldığın yere söyleyip, elinde başka modelde başka kristal varsa onla değiştirmek lazım...

-----------------------------
    vay rene hocam Rc ile ilgileniyormuş.. varmı araban hoca ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

rene hocam bursadan aldım sımdı kıbrıstayım muhtemelen krıstalde bulamam burada baska yolu yokmu hocam daha kolay bı yontemı falan ?? :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

kristalin bir bacagını çıkar o bacağa küçük plastik trimport bağla frekans için olanı var elktronik satan yerde rengi mavi veya sarı olabilir plastik tornavida ile hafif oyna ayarlarsın yada eski halk bandı telsizlerde kristal sökecen

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ben R/C ucakcıyım hocam ama bulunduğumuz durum ve ortam münasebeti ile arabaylada baya bi uğraştım...

Kısayolu yok hocam kristal değiştireceksin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Bendede bir tane yarış arabası var uzaktan kumandalı, 6 lı şarjlı pille çalışıyor ama, çok kısa sürüyor, yedek bu pildenmi alsam yoksa sağlamları varmı uzun süre gidecek 1-2 saat kadar.

Konu açamadım ondan buraya yazdım : (

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 1207 Toplam Mesaj: 9