16Ocak 20 Ocak Arasında İstanbulda Kalıcak Yer
-
arkadaşlar boş evi olup kiralamak istiyen olur bi fikri olan olur 16sında gelip 20sinde gidicem kalıcak yer lazım çok pahallı olmıyan bildiğiniz nere varsa yazın şimdiden saolun
-
beyler şimdi aklıma geldila ben öğretmen çocuğuyum öğretmen evinde kalabilirmiyim
-
Kalabilirsin hocam tabi lakin yer bulmakta insanlar zorluk çekiyormuş duyduğuma göre.Öğretmenlere sadece fiyat konusunda yardımcı oluyorlar Olmadı polis evlerine bir bak yinede , al burdan bak hocam fiyatlara işine yarayabilir.
tolgaStain tarafından 28/Ara/13 00:19 tarihinde düzenlenmiştir
www.ogretmen-evi.com -
zamanlama manidar (up olsun)
öğretmenevinde çocukları kalabiliyor. yalnız bi kart oluyordu diye biliyorum, öğretmen yakınıdır gibisinden.
-
benim bildiğim öğretmen evine herkes giriyo hatta sende biliyosundur hocam bizim burdakinde akşam maç izlemek için millet gidiyo :D
-
c0nverse bunu yazdı
benim bildiğim öğretmen evine herkes giriyo hatta sende biliyosundur hocam bizim burdakinde akşam maç izlemek için millet gidiyo :D
Öğretmen evine herkes gidebilir ama kalacak olduğu zaman kendilerine indirim yapıyorlar diğer kalacaklara pahalı oluyor. Beyoğlu'ndaki öğretmen iyiydi 2 sene önce kadar hocam orayı dene istersen ama cidden çok çabuk doluyor yerler. Olmadı 1-2 hostel tavsiye edebilirim ama konfor yada mükemmellik bekleme oralardan :D
-
hocam şu anda istanbulda değilim istanbulda olsaydım benim evde kalırdın. eğer o tarihe kadar gelirsem bende kalabilirsin sııntı yok ev kavacık ta