folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 16Ocak 20 Ocak Arasında İstanbulda Kalıcak Yer

16Ocak 20 Ocak Arasında İstanbulda Kalıcak Yer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar boş evi olup kiralamak istiyen olur bi fikri olan olur 16sında gelip 20sinde gidicem kalıcak yer lazım çok pahallı olmıyan bildiğiniz nere varsa yazın şimdiden saolun

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler şimdi aklıma geldila ben öğretmen çocuğuyum öğretmen evinde kalabilirmiyim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Kalabilirsin hocam tabi lakin yer bulmakta insanlar zorluk çekiyormuş duyduğuma göre.Öğretmenlere sadece fiyat konusunda yardımcı oluyorlar Olmadı polis evlerine bir bak yinede , al burdan bak hocam fiyatlara işine yarayabilir.

www.ogretmen-evi.com

tolgaStain tarafından 28/Ara/13 00:19 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

zamanlama manidar (up olsun)

öğretmenevinde çocukları kalabiliyor. yalnız bi kart oluyordu diye biliyorum, öğretmen yakınıdır gibisinden.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

benim bildiğim öğretmen evine herkes giriyo hatta sende biliyosundur hocam bizim burdakinde akşam maç izlemek için millet gidiyo :D

Converse giyen uzaylı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

benim bildiğim öğretmen evine herkes giriyo hatta sende biliyosundur hocam bizim burdakinde akşam maç izlemek için millet gidiyo :D

Öğretmen evine herkes gidebilir ama kalacak olduğu zaman kendilerine indirim yapıyorlar diğer kalacaklara pahalı oluyor. Beyoğlu'ndaki öğretmen iyiydi 2 sene önce kadar hocam orayı dene istersen ama cidden çok çabuk doluyor yerler. Olmadı 1-2 hostel tavsiye edebilirim ama konfor yada mükemmellik bekleme oralardan :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hocam şu anda istanbulda değilim istanbulda olsaydım benim evde kalırdın. eğer o tarihe kadar gelirsem bende kalabilirsin sııntı yok ev kavacık ta

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
Toplam Hit: 742 Toplam Mesaj: 7