17.3" Laptopuma Çanta Arıyorum
-
Herkese merhaba. Dün itibari ile aceleyle koşarken çantamın kulbu koptu. Götürüp diktirebilirim ama yenisini alma ihtiyacı duydum.
Google Amcaya sordum bana BUNU (Samsonite Guard IT) Gösterdi //Beğendim ama küçük gibi geldi bana :D
Vatan'da HP'nin 17.3" olan bir çantası var 250 liraya. Onu buldum.
17.3"
Şimdi isteklerim var tabiiki. 2 hafta sorna Spor salonuna başlıycam. Okuldan sonra gidicem ve yanımda Bilgisayarım olucak illaki.
Çantanın Bilgisayarımı + minimum spor ekipmanlarını taşıması için yeterli hacme sahip olması lazım (:
Bu sebebten ötürü GENİŞ olmalı.
Fiyat aralığı olarak en fazla 250 verebilirim. Daha fazlasını vermem bir çantaya :D
-
Samsonite guard it'nin 17.3 olanindan var. Kocaman da p870dm pc var. Tam oluyor, esofman falan da koyabiliyorum ama koyduğun malzemeye de bağlı.
-
yeni konu açmadan bende burdan soruyum, 15.6 '' laptop için bir çanta alcam, istediğim sağlam olsun laptopu güvenle taşıyabilceğim birşey olsun çok pahalı olmasın.
-
Kaan bunu yazdı
Samsonite guard it'nin 17.3 olanindan var. Kocaman da p870dm pc var. Tam oluyor, esofman falan da koyabiliyorum ama koyduğun malzemeye de bağlı.
Hocam bendede monster pc var iste. Rkstradan 1 alt esofman 1de tisort koyucam okadar. Eger memnunsan ya sapların cantaya baglandigi kisimlar sağlam ise bende alayim. Hani biraz daha begendigin / begenmedigin yönleri yazarsan çok müteşekkir olurum (:
-
bu tip kategorideki ürünler sahibinden de piyasasının çok aşağısında bulunabiliyor.
örneğin : https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-msi-17.3-inc-gaming-sirt-cantasi-siyah-343752041/detay
bi de bu var tabi lakin biraz pazarlığa ihtiyacın var :) https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-samsonite-cityscape-17%2C3-sirt-cantasi-360060835/detay -
venedikli bunu yazdı
bu tip kategorideki ürünler sahibinden de piyasasının çok aşağısında bulunabiliyor.
örneğin : https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-msi-17.3-inc-gaming-sirt-cantasi-siyah-343752041/detay
bi de bu var tabi lakin biraz pazarlığa ihtiyacın var :) https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-samsonite-cityscape-17%2C3-sirt-cantasi-360060835/detayHocam sağolasın orneklerin icin. Daha once msi cantasindan kullandim. Çok adi ve dandik bir malzeme yapısı vardi. Hani 155 lira degil 15 lira vermem o cantaya
2. Linkteki ürün aşırı derecede hoş göründü gözüme ama fiyati 355lira oda beni çok aşıyor.
Samsonite iyi bir marka diyorsaniz bende o markadan ürün bakayım
-
targusa bak derim 8 yıl oldu hala ilk günkü gibi
-
Samsonite'in çantasını kullanıyorum,gerçekten ama gerçekten çok sağlam.
-
GodKlaus bunu yazdıKaan bunu yazdı
Hocam bendede monster pc var iste. Rkstradan 1 alt esofman 1de tisort koyucam okadar. Eger memnunsan ya sapların cantaya baglandigi kisimlar sağlam ise bende alayim. Hani biraz daha begendigin / begenmedigin yönleri yazarsan çok müteşekkir olurum (:
Bende de var. Hiç de senin aradığın özelliklere hitap etmiyor. 1 pc bir alt bir üst koysan 4.koyacağın şeye yer olmaz o çantada haberin olsun. Ayrıca çok da dayanıklı değil. Ben aldığıma pişmanım doğrusu.
whopper tarafından 24/Ara/16 17:52 tarihinde düzenlenmiştir -
whopper bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıKaan bunu yazdı
Bende de var. Hiç de senin aradığın özelliklere hitap etmiyor. 1 pc bir alt bir üst koysan 4.koyacağın şeye yer olmaz o çantada haberin olsun. Ayrıca çok da dayanıklı değil. Ben aldığıma pişmanım doğrusu.
Yahu tam karar verdim diyorum sonra birisi birşey diyip karıştırıyor kafamı :D
Yarin bi AVM'de gidip görücem o çantayı. Eğer whopper hocanın dediği gibiyse almam ama değilse alırım :D
Başka öneriler var ise onlarada açığım