18 Aralık Ehliyet Sınavı Sonuçları?
-
günaydın ehliyet sınavı sonucları ne zaman belli olucak bilen var mı kimi 7gün sürer kimi 15-20 günü bulur diyo :S
-
en az 10 gün
-
Aralık 29 yada ocak 2 olması lazım
-
ocak 3 de açıklanıyor hocam. sorular yayınlandı eğitek in sitesinden al. Yaptıkalrına bak aynılarını işaretlepuanını hesapla :) ben geçtim üçündende. 82 98 100
-
peki geçtiysek hepsinden, direksiyon sınavını da geçtik diyelim, ehliyet ne zaman elimizde olur
-
bütün sınavları geçtiyseniz
adli sicil belgesi, sertifika,diploma,kan kartı ve tüm evraklarınla bölgende bulunan emniyet trafik tescil subesine gidip maliyeye vergi yatırıp söferler odasından form ve dosyayı alıp doldurup parmak izini veriyorsun verirkende para bayılıyorsun . sana gün veriyorlar şu ğün gel ehliyeti danısmadan al diye ankarada öyle
ben 2008'de aldım tek sınavda sertifikamı ama dün ehliyete çevirdim hiç beklemedim pederden dolayı 200 kişilik sıra vardı hemen aldım :)darısı sizlerin başına müridler
-
eğitek sitesinde sorun var sansa bak 145 mb kacıncıya indiriyorum son anda kaynagından alınamadı diyo :S
-
hocam İnternet download manager i kur sonra indir o hemen çeker sorunsuz kşekilde.
-
Tam emin olmamakla beraber minimum puanlar soyle gelecek 87 92 90 :D saolsin hocam meraktan kurtardin beni..
-
açıklandı hocam
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Surucu/Ss/2010/2010_6_34erdfw/Ss_Surucu.asp
98 92 90 ile atlattık bakalım : )