18 Mart"Ta Çanakkalede Olmak !
-
bu sene dahada güzel olacağına inandığım 18 mart çanakkale zaferine kimler gidiyor merak ettim.
biz malum çalışıyoruz fabrika uludağa çıkarma yaptı bu sene ama gitmedim
aramızdan müridlerin gitme imkanı varsa sakın kaçırmasın derim
tarihle yüzleşmek isteyenler fırsatı varken geri kalmasın görsün ve şehitlerimize bol bol dua etsin.
hatta orda görüşme fırsatı bulursanız ne de iyi olur. tek üzüldüğüm geliboluya geçemedim bir türlü :(
bunu truva atının ordan karşıya geçerken vapurun ucundan çekmiştim açılıp kapanan yerin üstünden daha güzel resimler var ama;
toprağının kokusunu almak gerek. haydi şimdiden planınızı yapın şehitlerimiz orda bizi bekliyorlar.
-
yıllardır istiyorum gitmeyi.
geçen sene bi salaklığım yüzünden gidemedim.
bu sene inşallah nasip olur da giderim.
18 mart olması şart değil çanakkalede bilen bi adamla gezmek yeter bana
-
Gelecek olanlar 16 Mart'ta gelmesiler bence. O gün binlerce kişi oluyor burda, otobüsleri şehir içine bile almıyorlar, adım atıcak yer olmaz. 18 Mart resmi tören günü. 18'inde 16'sına göre daha az insan olur çünkü 16 Mart pazar gününe denk geliyor. Bence 23 Martta gelin arkadaşlar. Hatta 18 Mart ya da 23 Martta Çanakkale buluşması yapalım. Ben gezdiririm herkesi. Kalmak isteyen olursa da evimde ağırlayabilirim 2 - 3 kişi. Öğrenci evi deyip geçmeyin, ev geniş ve güzel :)
-
Şehitlerimize dua ederken donemin padişahı abdulmecid ve vahdettin'e bu kadar insanı bos yere oldurdugu icin beddua etmeyide unutmayınız.
-

bi bannerla destek olayım dedim :)
-
Güzel olmuş ellerine sağlık. Sen gelicen mi? :D