folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 18 Mart"Ta Çanakkalede Olmak !

18 Mart"Ta Çanakkalede Olmak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu sene dahada güzel olacağına inandığım 18 mart çanakkale zaferine kimler gidiyor merak ettim.

biz malum çalışıyoruz fabrika uludağa çıkarma yaptı bu sene ama gitmedim

aramızdan müridlerin gitme imkanı varsa sakın kaçırmasın derim

tarihle yüzleşmek isteyenler fırsatı varken geri kalmasın görsün ve şehitlerimize bol bol dua etsin.

hatta orda görüşme fırsatı bulursanız ne de iyi olur. tek üzüldüğüm geliboluya geçemedim bir türlü :(

bunu truva atının ordan karşıya geçerken vapurun ucundan çekmiştim açılıp kapanan yerin üstünden daha güzel resimler var ama;

toprağının kokusunu almak gerek. haydi şimdiden planınızı yapın şehitlerimiz orda bizi bekliyorlar. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

yıllardır istiyorum gitmeyi.

geçen sene bi salaklığım yüzünden gidemedim.

bu sene inşallah nasip olur da giderim.

18 mart olması şart değil çanakkalede bilen bi adamla gezmek yeter bana 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Gelecek olanlar 16 Mart'ta gelmesiler bence. O gün binlerce kişi oluyor burda, otobüsleri şehir içine bile almıyorlar, adım atıcak yer olmaz. 18 Mart resmi tören günü. 18'inde 16'sına göre daha az insan olur çünkü 16 Mart pazar gününe denk geliyor. Bence 23 Martta gelin arkadaşlar. Hatta 18 Mart ya da 23 Martta Çanakkale buluşması yapalım. Ben gezdiririm herkesi. Kalmak isteyen olursa da evimde ağırlayabilirim 2 - 3 kişi. Öğrenci evi deyip geçmeyin, ev geniş ve güzel :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Şehitlerimize dua ederken donemin padişahı abdulmecid ve vahdettin'e bu kadar insanı bos yere oldurdugu icin beddua etmeyide unutmayınız.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bi bannerla destek olayım dedim :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Güzel olmuş ellerine sağlık. Sen gelicen mi? :D

Sen hiç kaval çaldın mı?
Toplam Hit: 752 Toplam Mesaj: 6