18 Yaş Hükümlülüğü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek

Birisinden Duymuştum. Bilişimde Yapılan Suçlardan 18 Yaşından Küçükler Muaf Oluyormuş Ne Kadar Doğrudur ?

Sitem hep aşinalardan gelür biganeden gelmez
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Gidipte devlet kurumlarına zarar ver bak bakıyım ne oluyor yakalandığında :D Benim bildiğim muafiyet değilde cezası az olduğundan affediliyorsun gibi bişeydi. Yanlış biliyor olabilirim.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

12 yaştan küçüklerin cezayi ehliyeti yoktur.12-15 yaş arasına doktor raporu aldırılır "farik mümeyizlik" raporu denir buna eski terimde şimdi kalktı gerçi.

12-18 yaş arasına da yaşı küçük olduğu için ceza da düşüm yapılarak her türlü hüküm giydilir ortada bir suç varsa :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

12 yaştan küçüklerin cezayi ehliyeti yoktur.12-15 yaş arasına doktor raporu aldırılır "farik mümeyizlik" raporu denir buna eski terimde şimdi kalktı gerçi.

12-18 yaş arasına da yaşı küçük olduğu için ceza da düşüm yapılarak her türlü hüküm giydilir ortada bir suç varsa :-)

Hadi ya... Bu kötü oldu. Facebookta 1 Milyonluk Sayfayı Hacklicektim ama Herif Kesin İhbar Eder Amk.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Pek bir şey olmaz aslında. Denetimli serbestliğe girersin. 5 yıl sonra benzer ya da başka bir suç işlemezsen sicilin temize çıkar. Tabi bu süre boyunca ehliyet alamazsın, kamu kuruluşlarında çalışamazsın, devlet yurtlarında kalamazsın vs...

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Pek bir şey olmaz aslında. Denetimli serbestliğe girersin. 5 yıl sonra benzer ya da başka bir suç işlemezsen sicilin temize çıkar. Tabi bu süre boyunca ehliyet alamazsın, kamu kuruluşlarında çalışamazsın, devlet yurtlarında kalamazsın vs...

Ehliyetime 2 yıl var hocam yaş 16 hiç bişe sorun değilde ehliyetsiz olmaz :D

Toplam Hit: 2338 Toplam Mesaj: 6