18 Yaş Hükümlülüğü
-
Birisinden Duymuştum. Bilişimde Yapılan Suçlardan 18 Yaşından Küçükler Muaf Oluyormuş Ne Kadar Doğrudur ?
-
Gidipte devlet kurumlarına zarar ver bak bakıyım ne oluyor yakalandığında :D Benim bildiğim muafiyet değilde cezası az olduğundan affediliyorsun gibi bişeydi. Yanlış biliyor olabilirim.
-
12 yaştan küçüklerin cezayi ehliyeti yoktur.12-15 yaş arasına doktor raporu aldırılır "farik mümeyizlik" raporu denir buna eski terimde şimdi kalktı gerçi.
12-18 yaş arasına da yaşı küçük olduğu için ceza da düşüm yapılarak her türlü hüküm giydilir ortada bir suç varsa :-)
-
MbK bunu yazdı
12 yaştan küçüklerin cezayi ehliyeti yoktur.12-15 yaş arasına doktor raporu aldırılır "farik mümeyizlik" raporu denir buna eski terimde şimdi kalktı gerçi.
12-18 yaş arasına da yaşı küçük olduğu için ceza da düşüm yapılarak her türlü hüküm giydilir ortada bir suç varsa :-)
Hadi ya... Bu kötü oldu. Facebookta 1 Milyonluk Sayfayı Hacklicektim ama Herif Kesin İhbar Eder Amk.
-
Pek bir şey olmaz aslında. Denetimli serbestliğe girersin. 5 yıl sonra benzer ya da başka bir suç işlemezsen sicilin temize çıkar. Tabi bu süre boyunca ehliyet alamazsın, kamu kuruluşlarında çalışamazsın, devlet yurtlarında kalamazsın vs...
-
Ayazz bunu yazdı
Pek bir şey olmaz aslında. Denetimli serbestliğe girersin. 5 yıl sonra benzer ya da başka bir suç işlemezsen sicilin temize çıkar. Tabi bu süre boyunca ehliyet alamazsın, kamu kuruluşlarında çalışamazsın, devlet yurtlarında kalamazsın vs...
Ehliyetime 2 yıl var hocam yaş 16 hiç bişe sorun değilde ehliyetsiz olmaz :D