18 Yaş Üstü Üniversite Öğrencileri İçin Sigorta?
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
göztepe'de hocam.
-----------------------------göztepe'Nin neresinde hocam. maltepe e5'den bindiğimi farzedelim.
-
Bende yeni yaptirdim sigortami . Ogrenci belgenle sgk ya gidip saglik karnesi bolumune gidip hemen actirabilirsin . Ekstra bilgi olarak paylasayim eger sigortasindn yararlandign kisi vefat etmisse sigortayi hemen acmazlar ilk once o kisinin emekli maasi baglanmasi gerekir . Bunun icinde yine sgk dan bunun ile ilgili bir form var onu doldurup verdiklere adrese postalaman gerekir . 1 ay icinde cevap geliyor ortalama o cevap geldikten sonra sgk ya gidip sigortani baslatabilirsin .
-
bende yaptırmıştım ama oldu mu olmadı diye internetten kontrol edebilir miyiz? ya da süresi bitti mi diye
-

-
Benim de yaptırmam lazım yaa, bugün hastaneye gittim, acil değildi iyi ki, bir an önce başvursam iyi olcak
-
Buremba bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
göztepe'de hocam.
-----------------------------göztepe'Nin neresinde hocam. maltepe e5'den bindiğimi farzedelim.
-----------------------------minibüs caddesinin oralarda olması lazım.
göztepe sgk diye sor gösterirler zaten :)
-
husnuweb bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
göztepe'de hocam.
-----------------------------sordum soruşturdum, göztepe'deki sgk kayıt yenileme işlemini yapmıyormuş. pendik'ten yaptırılıyormuş. :|
-
Buremba bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
göztepe'de hocam.
-----------------------------sordum soruşturdum, göztepe'deki sgk kayıt yenileme işlemini yapmıyormuş. pendik'ten yaptırılıyormuş. :|
-----------------------------yazın yapılıyodu, ilginç.