19 Mayıs Kutlamaları Herzaman Ki Gibi Stadlarda Yapılacak
-
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramının Ankara hariç Türkiye genelinde stadlar yerine okullarda kutlanmasına dair hazırlanan MEB Genelgesi’ni Danıştay 10. Dairesi aldığı karar ile durdurdu.
-

Yargı kararına uymayan meb bakanı yasaya karşı geldiği için hapiste yatmalı bu ne lan keyfine göre milli bayramlarımızı ortadan kaldırıyor. neresine batıyor acaba milli bayramlarımız ?
ah ulan şu gericiler hükümette olmasa meb bakanı nı görürdüm ben ayrıca nerde o kadar Atatürkçüler ? nerde meclisteki vekiller ? kimse bişey yapmıyor 25 yaşındaki arkadaşımız duruma el atıyor. üstelik arkasında birileri olduğunuda sanmıyorum. helal olsun valla.
gün gelecek devran dönecek Atatürkün devrimleri bir bir burnunuzdan fitir fitir getirilecek.19 mayıs ne demek ? Türkün bağımsızlık ateşi demek hiç mi tarih okumadınız lan ? bu halktan nasıl koparırsınız bağımsızlık ateşini gerçi vatanı sattılar nerden bilsinler vatan nedir toprak nedir babasının toprağı ya satıyolar. neyse sinirlendim amk.
-
Tartışma çıkacak (:
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
Yargı kararına uymayan meb bakanı yasaya karşı geldiği için hapiste yatmalı bu ne lan keyfine göre milli bayramlarımızı ortadan kaldırıyor. neresine batıyor acaba milli bayramlarımız ?
ah ulan şu gericiler hükümette olmasa meb bakanı nı görürdüm ben ayrıca nerde o kadar Atatürkçüler ? nerde meclisteki vekiller ? kimse bişey yapmıyor 25 yaşındaki arkadaşımız duruma el atıyor. üstelik arkasında birileri olduğunuda sanmıyorum. helal olsun valla.
gün gelecek devran dönecek Atatürkün devrimleri bir bir burnunuzdan fitir fitir getirilecek.19 mayıs ne demek ? Türkün bağımsızlık ateşi demek hiç mi tarih okumadınız lan ? bu halktan nasıl koparırsınız bağımsızlık ateşini gerçi vatanı sattılar nerden bilsinler vatan nedir toprak nedir babasının toprağı ya satıyolar. neyse sinirlendim amk.
-----------------------------örnek atatürkçü nedir yahu :)
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Dünyamız sonu bilinmez bir karanlığa doğru koşarken ve ülkemizde adaletsiz kalkınma planları yapılırken en büyük görev Türk gencine düşmektedir. Peki Türk gencinin tek görevi nedir? Atalarının kanı ve canı ile sulamış olduğu bu topraklar üstünde milli ve manevi değerlerine sahip çıkmak, onları koruyup kollamak, okumuş ve okuyacak birer gençlik olmaktır. Hangi gençlikte görüyorsunuz bunları? Sigara içenlerde mi? Esrar içenlerde mi? Elinde kitap olması gerekirken tesbih olan gençlerde mi?
İlköğretim ve lise için konuşuyorum;
1000 kişilik bir okuldan, Atatürk devrimlerini ve ilkelerini içerikleriyle birlikte sayabilecek 100 tane genç çıkmaz.
Ama iş kaldırılma, engelleme olayına gelince hepsi meydanlara dökülür. Herkes geçti lise sıralarından hatta ben şuan geçmekteyim.
Tören sabah 8'de olur genellikle ve yoklama alınmaz görevli öğrenciler dışında en fazla 50 kişi daha katılır o törenlere o katılanlarda ettiği küfürle kalırlar.
3-5 tane öğrenci çıkacak şiir okuyacak, kel müdür her zaman ki klasik konuşmaları yaparken arka sıradan gülüşme sesleri gelecek.
Farkında değil misiniz gençlik milli ve manevi değerlerini zaten kaybetti. -
ben beden egitimi ögretmeniyim. 19 mayıs Atatürk ü anma Gençlik ve spor Bayramı hakettiği gibi kutlanmıyor. neden;
1- Öğrenciler stadlarda gün icerisinde aşırı güneş altında en az 3 saat kalıyor.
2- Dersler boş geçiyor ve boş gecen derslerin öğretmenlerinede yatmak düşüyor.
3- Sağlık sorunlarını saymıyorum bile.
4- her zaman yapılan kutlamalar sadece protokole hitap ediyor halkımızın bayramı falan kutladığı yok.
5- bayramların kutlanması tüm çevrelerce yapılmalı bakıyorum sadece protokolde en yüksek idari amir ve diğer kurum amirlerine bayram veriliyor. halka bayram verilmesi için spor müsabakaları etkinlikler konserler vb şeyler olmalı. stadda 9-10 tane çin üsulü hareketlerler cocukları askere göndermiş gibi bayıltıncaya kadar amele gibi güneş altında tutmaya gerek yok değil mi?
6- Milli Şef inönü nün italyaya gidip fasist lider mussolini nin sisteminden koparıp getirdiği kutlamalar gerçekçi değildir. festival havası verilmelidir.
Parti veya bilimum siyasi düşünce İcerisinde değilim. artık kutlamaların coşku içinde yapılması lazım. ve tam katılım saglanması gerekir.
ve yürütmeyi durdurma kararı verilen genelgede bayramların yasaklanmasını isteği yok. aksine halkın yani herkesin katılımının saglanması isteniyor.
öğretmen olan arkadaslar özellikle bransımdan olanlar beni daha iyi anlayacaklardır. 19 mayıs gösterileri artık rutinleşti.
-
artık ana sayfada mı çıkıyor
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------ben beden egitimi ögretmeniyim. 19 mayıs Atatürk ü anma Gençlik ve spor Bayramı hakettiği gibi kutlanmıyor. neden;
1- Öğrenciler stadlarda gün icerisinde aşırı güneş altında en az 3 saat kalıyor.
4- her zaman yapılan kutlamalar sadece protokole hitap ediyor halkımızın bayramı falan kutladığı yok.
5- bayramların kutlanması tüm çevrelerce yapılmalı bakıyorum sadece protokolde en yüksek idari amir ve diğer kurum amirlerine bayram veriliyor. halka bayram verilmesi için spor müsabakaları etkinlikler konserler vb şeyler olmalı. stadda 9-10 tane çin üsulü hareketlerler cocukları askere göndermiş gibi bayıltıncaya kadar amele gibi güneş altında tutmaya gerek yok değil mi?
6- Milli Şef inönü nün italyaya gidip fasist lider mussolini nin sisteminden koparıp getirdiği kutlamalar gerçekçi değildir. festival havası verilmelidir.
Parti veya bilimum siyasi düşünce İcerisinde değilim. artık kutlamaların coşku içinde yapılması lazım. ve tam katılım saglanması gerekir.
ve yürütmeyi durdurma kararı verilen genelgede bayramların yasaklanmasını isteği yok. aksine halkın yani herkesin katılımının saglanması isteniyor.
öğretmen olan arkadaslar özellikle bransımdan olanlar beni daha iyi anlayacaklardır. 19 mayıs gösterileri artık rutinleşti.
-----------------------------imza.
-
19 Mayıs
Gelir 1 saat kaymakamıdır valisidir konuşur sıcağın altında onların konuşmasını dinlemek zorunda kalırsın asağa sola gitmene izin vermezler. Para toplarlar kıyafet aldırırlar kıyafet almayanı disipline vermekle tehdit ederler.
Zaten okursun meslek lisesi zaten öss de herkes senden 1 adım öndedir dersler yerine gider yaparsın saçma sapan hareketler. 20 dk lık gösteri için saatlerini boşa harcarsın.
Rapor almaya hiç çalışmazsın müdürün artık o numarayı yemez katılmayanlar disipline verilecek der. Spordan kaçmıyorsun zaten o tarihe kadar 4 - 5 yıl kickbox yapmışsın yapılan dayatma morelini bozar
Bence tüm dini ve resmi bayramları kaldırmalı
bayramlar boşa geçen zamandır. ülkeye bir yararım olacaksa çalışıp üreterek olmalı. 1 öğrenciye senede 20 gün izin çok bile 3 ay tatilde ne beyinde bilgi kalıyor ne başka birşey
Millet olarak çok tembeliz çok.
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------ben beden egitimi ögretmeniyim. 19 mayıs Atatürk ü anma Gençlik ve spor Bayramı hakettiği gibi kutlanmıyor. neden;
-----------------------------imza.
-----------------------------iyi göz var ! =)
-
hep bir kılıf hazırdır zaten.