1912 Olayları [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Araştırma ödevi aldım 1912 olayları konusunda ama googleda adam akıllı bir kaynak bulamadım zamanında araştırmış veya elinde konu hakkında dökümanı olan paylaşabilirse sevinirim.

edit: Katliamlar vs olaylar varmış o dönemler genel olarak 1912 olayları diye geçiyormuş o yüzden öyle yazdım bende.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1912...

Balkan Savaşlarını kı araştırıyorsun? II. Dünya Savaşı sebeplerini mi? hangisini hacı...

1980 olaylarını araştırıyorum, ama İran-Irak savaşımı yoksa Türkiye'de ki darbe mi amk. İnsan iki satır açıklama yapar :)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

up

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Trablusgarp savaşı mı?

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yok hacı bırakcaksın zaman makinası icat edilene kadar. Sonra ışınlıyacaksın 1912'e... En azından fenerin aldığı son Türkiye Kupasını görürsün ;)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 864 Toplam Mesaj: 5