192.168.1.1 Giremiyorum 3G

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valentinus
    Valentinus's avatar
    Erkek

3g mobil modem kullanıyorum hiçbirine görünmüyor port açmam şifre koymam lazım yapamıyorum araştırdım yok bulamadım nasıl girebilirim modem arayüzüne?

Benim adım Valentinus
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bu yazdığın ip ile zyxel marka modeme bağlanırsın sen eminmisin senin modeminin ipsinin bu olduğuna

edit:hocam modeme nasıl bağlanmaya çalıştığını anlamadım tam olarak ama mobilmodemle bildiğimiz kablosuz modeme bağlanamassın onun zaten kendsi modem internet adaptörü değilkio mobil modeme bağlanmaya çalışıyorsan bişiy diyemiycem ama yukarda yazdığın ip zyxel marka modemin arayüzüne bağlanır mobil modemler hakkında birfikrim yok ama tahminen internetten modemin ip sini araştırıp öğrene bilirsin

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Destroyer
    Destroyer's avatar
    Erkek

3g mobil modemden kastın usbden takılan connect card ise zaten internet ile aranda hiç bir NAT veya FIREWALL yok. Tüm portların internete açıktır.

Özetle WAN senin için LAN olmuş durumda.

d.d.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valentinus
    Valentinus's avatar
    Erkek

Yani tüm portlar açık.Hocam şimdi 192.1681.1 felan girilmiyor biliyorum da diğerlerine de kendi ip sine cmd den ipconfig yaptım varsayılan ağ geçici felan 008oe:2010 (salladım bunu) bunun gibi şey çıkıyor uzun bir de internetten baktım 192 ye benzer ip verdi ama gene giremedim.Tüm portlar açıksa iyi.

Benim adım Valentinus
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hangi ip yi verdiğini merak ediyorsan, başlat--> çalıştır--> ipconfig /all yaz enterle.

çıkan değerlerden zaten modemin verdiği ip yi falan görürsün. ama hiç 3g modemin içine girmeye teşebbür etmedim. :) bulursam denerim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valentinus
    Valentinus's avatar
    Erkek

Olmuyor malesef Dns sunucusu: karşıdakini yazıyorum ama girmiyor.

Benim adım Valentinus
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

3g modemde port açamazsın reyiz

port açabilmen için router a yada router özellikli modeme ihtiyacın var :)

Toplam Hit: 3561 Toplam Mesaj: 7