1977‘De Yapılan Ilk Galaktik Federasyon Yayını Hakkında
-
arkadaşlar forumda bu baslık altında açılmıs 5 baslık ve 100 binden fazlada tıklanmış binlercede yorum yapılmış.size sormak istedigim bu konunun bu kadar ilgi çekmesinin nedeni ne şimdi okumayada üşeniyorum o kadar yorumu falan .
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar forumda bu baslık altında açılmıs 5 baslık ve 100 binden fazlada tıklanmış binlercede yorum yapılmış.size sormak istedigim bu konunun bu kadar ilgi çekmesinin nedeni ne şimdi okumayada üşeniyorum o kadar yorumu falan .
-----------------------------sen git. bilginin sana gelmesini bekleme.
ne üşengeç adamsınız yahu
-
Güzel bir pazar sabahı al yanına çitlek-çekirdek hem çitle hem oku.
-
bende sabırla okudum kafam taşşak oldu .
bence okuma siktir et. -
boşwer bence hiç okuma sürekli upladıkları için oldu
-
dostum bu cuma son gün.
gelmezlerse sitedekilerin büyük çoğunluğu inanmayacak :D
cuma ya kadar dayan, o zaman sen gör gırgır şamatayı :D
-
Ümit fakirin ekmeği dostum ama bende üşendim açıkçası senin gibi okumadım konu başlığınden ve az-çok duyduklarımdan bir yargı çıkardım önyargı yaptım:) İlgimi çekti ama şimdi bu cuma mı geleceklermiş:):) şeref verirler bizede gelsinler!! otobot filan çıkmazlar değilmi? hani bizim gençliğimizde voltron vardı sonra otobot , diseptikan filan çıktı şimdide galaktik federasyon mu var?? aa şimdi hatırladım birde benim küçüklüğümde galaktika'lılar ile Saylonların kapışıp durduğu birde dizi vardı yaşı kurtarıp hatırlayan varmı bu galaktikalılar onlar ise hoş adamlardı yav onlarmı geliyor yoksa insana da benziyordu bayağı onlar ama ben en çok 90 larda yayınlanan visitors u sevmiştim o uzaylılar daha bir kanlı canlıydı insan yiyerek besleniyorlardı filan. Neyse gelsinler yav gelsinler tanışalım...
Edit:He!He!
-
Yav ben şimdi baktım dostum ve sana tavsiyem mutlaka oku!!! Bu kadar güldüğümü çok az hatırlıyorum en ala komedi filminden daha ala!!Tbt nin tüm yaratıcılığı orada sanki ben takipçisiyim bundan sonra özellikle keyifsiz olduğum zamanlar bakacağım:)
-
HeYeT bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
sen git. bilginin sana gelmesini bekleme.
ne üşengeç adamsınız yahu
-----------------------------+1
-
hakikatten bende bir sürü gördüm o konuları fakat okumaya üşendim.. Gözler zaten şiş.. şimdi bu galaktik federasyonunun konusu nedir 1977 tarihinde ne oldu kısa özet geçebilecek varmı.