folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1977‘De Yapılan Ilk Galaktik Federasyon Yayını Hakkında

1977‘De Yapılan Ilk Galaktik Federasyon Yayını Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

arkadaşlar forumda bu baslık altında açılmıs 5 baslık ve 100 binden fazlada tıklanmış binlercede yorum yapılmış.size sormak istedigim bu konunun bu kadar ilgi çekmesinin nedeni ne şimdi okumayada üşeniyorum o kadar yorumu falan .

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ameros bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar forumda bu baslık altında açılmıs 5 baslık ve 100 binden fazlada tıklanmış binlercede yorum yapılmış.size sormak istedigim bu konunun bu kadar ilgi çekmesinin nedeni ne şimdi okumayada üşeniyorum o kadar yorumu falan .

sen git. bilginin sana gelmesini bekleme.

ne üşengeç adamsınız yahu

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Güzel bir pazar sabahı al yanına çitlek-çekirdek hem çitle hem oku.

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

bende sabırla okudum kafam taşşak oldu .
    bence okuma siktir et.

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek
    boşwer bence hiç okuma sürekli upladıkları için oldu

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

dostum bu cuma son gün.

gelmezlerse sitedekilerin büyük çoğunluğu inanmayacak :D

cuma ya kadar dayan, o zaman sen gör gırgır şamatayı :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Ümit fakirin ekmeği dostum ama bende üşendim açıkçası senin gibi okumadım konu başlığınden ve az-çok duyduklarımdan bir yargı çıkardım önyargı yaptım:) İlgimi çekti ama şimdi bu cuma  mı geleceklermiş:):) şeref verirler bizede gelsinler!! otobot filan çıkmazlar değilmi? hani bizim gençliğimizde voltron vardı sonra otobot , diseptikan filan çıktı şimdide galaktik federasyon mu var?? aa şimdi hatırladım birde benim küçüklüğümde galaktika'lılar ile Saylonların kapışıp durduğu birde dizi vardı yaşı kurtarıp hatırlayan varmı bu galaktikalılar onlar ise hoş adamlardı yav onlarmı geliyor yoksa insana da benziyordu bayağı onlar ama ben en çok 90 larda yayınlanan visitors u sevmiştim o uzaylılar daha bir kanlı canlıydı insan yiyerek besleniyorlardı filan. Neyse gelsinler yav gelsinler tanışalım...

Edit:He!He!

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Yav ben şimdi baktım dostum ve sana tavsiyem mutlaka oku!!! Bu kadar güldüğümü çok az hatırlıyorum en ala komedi filminden daha ala!!Tbt nin tüm yaratıcılığı orada sanki ben takipçisiyim bundan sonra özellikle keyifsiz olduğum zamanlar bakacağım:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:

ameros bunu yazdı:

sen git. bilginin sana gelmesini bekleme.

ne üşengeç adamsınız yahu

+1

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hakikatten bende bir sürü gördüm o konuları fakat okumaya üşendim.. Gözler zaten şiş.. şimdi bu galaktik federasyonunun konusu nedir 1977 tarihinde ne oldu kısa özet geçebilecek varmı.

🥒
Toplam Hit: 1525 Toplam Mesaj: 10