1998 Vectra 2.0 Merkezi Kilit ?
-
Arkadaşlar bizim vectrada bi sorun var ve çözemedim bilen varsa yada başına gelen varsa bi zahmet yardım edin ?
Arabayı kumandasıyla kitledik ( 2 defa ) bir sre sonra arabayı yeniden açmayı denedim açılmadı normal anahtarı sokarark denedim sadece sürücü kapısı açıldı bi dahada düzelmedi,anladığım kadarıyla merkezi kilit sisteminde bir sorun olması lazım Arabanın hiç bir yeri açılmıyo benzin kapağı bagaj yan kapılarBu arada sigortaları kontrol ettim sağlam, imbolizier sistemide sağlam ( motor çalışıyor ) acaba ne gibi bi sorun olabilir. -
Arabayı kenara çek hemen tamir ederiz.Tövbe tövbe..
-
eee ne güzel. o kadar güvenliki sahibi bile giremiyor arabaya :) kumandanın pil durumu nedir?
-
Pil durumu full :) daha yeni aldım :)
-
Anlayan birisi kesin cikar bundan eminim :) ,kendin tamir etmeye calis zevkli olur belki iyice bozarsin :)
-
bence kumandadan kaynaklanan bi hata diğer kapıları açmak için bizde iki kere basıyosun mesela arka arkaya :) senin kumandada öyleyse belki işlemcisi göçmüş olabilir :) serwise götürme derim çok para istiyo ipneler bizimki hiç açmıyodu : ) bizimkini tanıdık bi servisçi açıp yapmıştı yapılışı basit tanıdık birisini bul derim :)
-
Abiler! Arabayı şöför kapısından anahtarıyla açıyorum ( deliğe sokarak) sonra içeriğden arka kapının ( ve diğer kapıların ) pimini yukarı kaldırıyorum açılmıyor bunlara benzin kapağıyla bagajda dahil bi benzin biterse hapı yuttuk :)
-
sat gitsin ne kadar istiyon :)
edit : dizeL mi ? :D
-
Elindeki Aletin vericisinin calistigina emin misin ? bi ona baktir bakam (:
-
Rmk kardeş verici sağlam
Kahraman: araba benzinli 140 beygir gücünde :)
-
yok kardes bana dizeli lazım o modelin..
Toplam Hit: 1509 Toplam Mesaj: 11