1Gb 12-13 Adet Ekran Kartı Arıyorum
-
başlıkta da belirttigim gibi 12-13 adet ekran kartı arıyorum tüm tekliflere açıgım 2 el olabilir 0 olabilir tercihen uygun fiyat :) varsa satan beklerim pm den veya burdan ulaşın nakit olarak alacam çalışmama sorunu gibi bir sorun olursa evine gelir kafasına atarım :)
-
Napsam şimdi laptop umun ekran kartını mı satsam :D bu optimuslarda üzerinde gelen nvidia kartı tümleşik mi? Eğer öyle değilse ben satayım kartı iyi teklif gelirse :D
-
GordenFreeman mürid almazsa, bende bi tane msi hd4850 var 1gb 256bit olanından :)
http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Islemci-Anakart-Ekran-Karti-187189/ -
9800 Nvidia 1 gb 256 bit ne kadar verirsin.
-
Draenei bunu yazdı
overclockta anasini belledigin kartlardan biri mi bu hoca ? :D
-
hojucuk bunu yazdıDraenei bunu yazdı
overclockta anasini belledigin kartlardan biri mi bu hoca ? :D
yok walla yeminle buna dokunmadım :D. zaten bunu aldığımda overlock nedir bilmiyordum :D.. yeni aldığım hd readon 7850 de oynadım biraz. ama eski haline getirdim tekrar.
-
iyi bari.. bu emuxa yaman bir musteriye benziyor gelipte kapina, calmasin basina ekran kartini.. .D
-
hojucuk bunu yazdı
iyi bari.. bu emuxa yaman bir musteriye benziyor gelipte kapina, calmasin basina ekran kartini.. .D
bende sağlam satıcıyım :))) Ben en son sökmeden çalışıyordu. orjinal kutulu. harici elektirik kablosu yanında. orjinal driver cd si falan.