1GB+1GB+512MB DDR2 Satılık Ramler
-
evet muridler elimde 3 adet RAM bulunmaktadır
bunlarda bi koşede duruyordu değerlendirelim :)
gerçekten alıcı olanlar ile anlasılır.
NOT: 30.12.2012 Pazartesi gunu saat 12 ye kadar istanbulda olucam istanbul içi elden teslim ederim.
DDR2 1GB Kingston 800Mhz 30 TL
DDR2 1GB VT 533Mhz 20 TL
DDR2 512MB Trium 15 TL bunun Mhz ini bilmiyorum ama yukarıdaki kingston ile aynı sistemde saglıklı kullanmıstım.
resimleri asagıda linkte mevcuttur.
-
https://www.dropbox.com/sh/t0otaexqbw913ua/lP4p67S2pT
linki yazmayı unutmusum :)
-
emnimax bunu yazdı
NOT: 30.12.2012 Pazartesi gunu saat 12 ye kadar istanbulda olucam istanbul içi elden teslim ederim.
DDR2 1GB VT 533Mhz 20 TL
DDR2 512MB Trium 15 TL bunun Mhz ini bilmiyorum ama yukarıdaki kingston ile aynı sistemde saglıklı kullanmıstım.
Hayırlı satışlar hocam.. 2012 yılı sende iyi bir iz bırakmış olmalı :)
-
essan bunu yazdıemnimax bunu yazdı
DDR2 1GB VT 533Mhz 20 TL
Hayırlı satışlar hocam.. 2012 yılı sende iyi bir iz bırakmış olmalı :)
:D :D :D valla guzel yakalamıssın hocam suankı kız arkadasımla tanısma yılım dıyelım ;)
-
bir arkadas a verildi. konu sahibinden özür dileriz...
UmuT38 tarafından 24/Ara/13 21:34 tarihinde düzenlenmiştir -
UmuT38 bunu yazdı
Not : Konu acmaya gerek yok 1 gb 800 mhz ram var bende onu bedava gönderebilirim ihtiyacı olan kişiye.
su yorumdan sonra gercekten moderatorden rıca edıyorum lutfen konumu sılsın gercekten.
ya su forumu sevıyorum herseyıyle gercekten bılgılı ınsanlar var dıye
ama ıste bole arada tarıf etmek ıstemıyorum ınsanlarda var
onlarda olmasa guzel olacak gercekten bu ne arkadas.
bu yapılan sey gercekten o kadar foruma uyeyım uye olmasam bıle gormuslugum var konuları gezmıslıgım ama bunu yapan gercekten bı baska forumda goremedım.
ya ne gecıyo elınıze ben anlamıyorumkı madem ucretsız gondermek ıstıyosunuz o zaman ac konuyu ısteyene ucretsız gonderıcem ıhtıyacı olana de
ben konu acınca yazmak nıe yanı amacın ne
cok konustum ama bunları soylemek ıstedım
bence forum kuralları altında yazılmalı bı kural baltalama yasak yada usuluna uygun kelımelerle
ben sımdı arkadasın sahsına bısı desem baslıcaz atısmalara sonra bırımızden bırı yok yere ban yıyecek; neden..
-
UmuT38 bunu yazdı
Not : Konu acmaya gerek yok 1 gb 800 mhz ram var bende onu bedava gönderebilirim ihtiyacı olan kişiye.
ben
-
forum dısı satıldılar