folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1.Psikolajik Dünya Savaşı

1.Psikolajik Dünya Savaşı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

arkadaşlar son zamanlarda dünyada yaşanan olaylarla bence 1.psikolajik dünya savaşı başlamıştır.hz.muhammedin karkatürlerinin yayınlanması birçok ülkede çıkan ekonomik krizler filistindeki siyasi durum türkiyede yaşanan şemdinli gibi olaylar iranın tekrar nüklüer çalışmalarına başlaması gibi olaylar dünyada büyük psikolajik baskı yaratmıştır.bana göre bu silahlı savaştan daha tehlikelidir.umarım bunun sonu 3. dünya savaşını başlatmaz.

'Yurtta Sulh Dünyada Sulh'

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek

ABD Herkesin Bildiği Gibi 12-13 Eyaletten Olusan Bir Topluluktur...Simdi Ne Demiş Büyüklerimiz..Nerde Çokluk Orda ABD...

Bide Kargalar Sürüyle, Kartallar Yalnız Uçar Seklinde Güzel Bir Özlü Söz Var..Bu Söz ABD Gibi Bok Yiyenler Var Diye Var...

Savaş Psikolojik..Ekonomik...Biyolojik....

Şİmdilik Haticedeyiz....

Neticede Yakındır....

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

arkadasim bu savas herzaman vardi hele turkiyede hep uygulanan birsey

3 cu dunya savasi nezaman cikcak biliyormusun amerika irana saldirdiginda bak gor amerika irana dalcak kesin gozukuyor ozamanda suriye iran rusya birlesip amerikaya karsi savascak turkiyede savasin icine girmk zorundagibi kaliyor ve onlarda bbazi ulkelerle birlescek ingiltere filan iste 3 dunya savasi baslicak aahhh bak buraya yaziyorumm .....................

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Piskolojik savaş sovyetlerin yıkılma sebebidir...1960 lardan beri abd tarafından bütün ülkelerde kullanılır bugün hala devam etmektedir.Piskolojik savaşla ilgili ayrıntılı bilgi koyarım...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    be_cool bunu yazdı:

arkadasim bu savas herzaman vardi hele turkiyede hep uygulanan birsey

3 cu dunya savasi nezaman cikcak biliyormusun amerika irana saldirdiginda bak gor amerika irana dalcak kesin gozukuyor ozamanda suriye iran rusya birlesip amerikaya karsi savascak turkiyede savasin icine girmk zorundagibi kaliyor ve onlarda bbazi ulkelerle birlescek ingiltere filan iste 3 dunya savasi baslicak aahhh bak buraya yaziyorumm .....................

sen cok film izliyosun galiba abd ile rusya onumuzdeki 150-200 yıl boyunca savasmazlar 2tarafında buna cesaret edemez dunyanın en buyuk 2gucu 1ulke için tokuşmazlar bildigin veya bilmedigin gibi abd-rusya sınırında 2ulkenin birbirine en yakın oldugu yer sadece 4km mesafede yani 2tarafta birbirinin topraklarını işgal edebilecek pozisyonda buda savası suan için imkansız kılan seylerden biri abd ve rusya VİETMAN için birbirine girmedi iran için mi giricek iran-rusya ilişkileri ust safalarda deil oysa vietnam rusya ilişkileri en ust duzeydeydi abd guney vietnamı rusya kuzey vietnamı destekliyodu fransa da kuzey i işgal etmişti ama kuzey vietnam fransayı zikip geri yolliyınca ya rusya guneye gircekti yada abd kuzeye ilk  davranan abd oldu ve kuzeye girdi bunun uzerine rusya girmekten vazgecti el altından silah vermekle kaldı yani vietnam için abd ye savas acmayan rusya diplomatik yakınlıgı olmayan iran için asla savasa girmez yapacagı en fazla el altından silah saglamak olur suriye iran birleşmesine bişi demicem cnku bu konuda anlasma imzaladılar 2taraftan birine abd savas acarsa birlik olucaklar o dogru

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    tam aksine fazla tv seyredemiyorum arada haberler filan bu satece bir teoriyde benim dusundugum suruyele kesin birlik oldular ama bana sanki rusyada onlara katilcak gibi geliyo yada dedigingibi el altindan silah sagliyacak ama bana gore savasa girme riski yuksek gozukuyor ege abd iranla savasirsa ozaman mahvolacakalar ben oyle goruyorum  ve Turkiyede savasin icnde kalacakgibi bise oluyor sahsen istemem turizim mahvolur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek

Arkadas lar Dunyanın hakımı olmak ısteyen bır abd var karsımız da.Bu ugurda yapmayacakları hıc bır sey yok.Sim di sız sadece abd nın sıze gostermek ıstedıgı yuzunu goruyosunuz.Ama durum okadar vahımkı kıyametın abd yuzunden cıkma ıhtımalı bıle var ve bunun sebebı de abd.Abd gelıstırmıs oldugu bır proje uzerınde son yıllarda cok onemlı bır yol katetmıs tır.Bu projenın adı HAARP dır.Google dan bı arattırın ne oldugunu goreceksınız.Nickola tesla nın bulusu olan bu proje dunyanın yanı uzerınde bulundugumuz ve uzerımızde bununanın belırlı bır frekansta ve belırlı bır voltajda elektrk enerjısı uygulandıgın tepkımede bulundugu dur.

Once rusların sonrada abd nın kullanmıs oldugu bu cıhaz dunya uzerınde depremler kasırgalar yagmurlat ve bır cok doga olayını kotrol etmekte kullanılabılecegı bazı teorılerde gecmek tedır.Amerıka HAARP projesını sen andres kentınde kı olası depremın ekonomısıne verecek oldugu zarerdan kurtulmak ıcın gelıstırmıs tır.Bu cıhaz 17.yuz yılda Nickola tesla nın uydu ve tasıyıcı kablolar olmadan dunyanın obur ucu ıle teslız gorusmesı yapması ılen kesvedılmıtır.Donemın onemlı kısılerı devlet adam ları ve ıs adam ları bu olayı duyunca nickola teslaya buyuk baskıda bulunmus ve onu bu ısten uzak tutmak ıstemıs ve basarmıslardır.O donemde boylebır teknolojının bulunması nickola teslayı dunyanın en meshur bılım adamı ve bu teknolojiyi de dunyanın en buyuk bulusu olması ıctenbıle degıldır.Simdi ıse abd bu teknolojiyi gelıstırerek ınsanlıgın efendısı olma hayalınde cok buyuk bır adım atmıs tır.

Su anda gunumz olaylarına bkarsak,ınsanlıgı ele gecırmeye orta dogudan baslamıs tır.Afganıstan Irak Fılıstın...Daha sonra ne var İran daha sonra dıgerlerı ve sıra bızede gelecektır.1-2 yıl ıcerısınde İran a teror var dıye gırecek abd.Nukleer sılah vb. seylerı neden gostererek dunyayı İran uzerıne salacak ve gelıstırmıs oldugu HAARP projesı ıcın fınans bulmus olacak.Eger orta dogu nun petrolu yetmezse sıra bıze gelecek.Biz de boyle mal mal durur da ınsan ların nasıl oldugunu nasıl namuslarına sereflerıne leke suruldugunu seyretmeye devam edersek sıra bızede gelecek.

Zaten cesıtlı yontemlerlen ekonomık ve psıkolojık olarak cokertılmeye calısılan ulkemız yeraltı ve yer ustu kaynakları olarak cok zengın,ve istah kabartıcı.Dınımıze ırkımıza ınsan lıgımıza laf ederek tum muslumanlık alemını somurme planları yapanlara fırsat vermemelıyız.Bız kendı teknolojımızı 20 yıl ıcınde kuramazsan alt yapıyı hazırlayamazsak sonumuz cok vahım,ve halen uyuyoruz.Sımdı bız teknolojımızı gelıstıremezsek kı bu cok zor bıze bır ııtfak devletı gerek.Onlar dunya uzerınde 100 lerce yıldır bu planları yaparken bızler yan gelıp yatmaklan zamanımızı gecırıyoruz.Bızım sattıgımız ham maddenın ıslenmısını 3-4 katı fıyatına gerı alıyoruz.Sımdı eger aklımızı kullanmazsak dunya uzerınde oynanan bu oyunun kaybedenı tabırı cayızze yarragı yıyenı bız olacagız,tabı dıger kaybeden ulkelerle bırlıkte...

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _RaPsTaR_
    _RaPsTaR_'s avatar
    Erkek
    aZaPp soyledıklerıne katılıyorum artık bı dur demenın zamanı coktan gecmıs tır...

!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

sana katiliyorum arkadasim bu haarp i daha oncede bende duymus arastirmistim hatta bi konuda bahsetmistimde http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=20365 burda

bana kalirsa tusunami birileri tarafindan yapildi yeni birsilah kullanildi

tusunamiden 1 hafta once amerikali yetkililer vatandaslarina endenozyaya ve tusunaminin meydana geldigi bolgelere gitmemeleri icin uyarmis ti ve olaydan 2 3 gun once gokyuzunde ucan bir cisim tesbit ediliyor hatta cnn tarafinda cekiliyor bu goruntuler daha sonra bu cisim denize cakiliyor ve 1 2 gun sonra tusunami meydana geliyor gunumuzde bazi ulkeler nukluer otombombasi devrinide gecti yeni silah cagi basladi

korktugum sey amerikanin busilahi bugucunu istanbul uzerinde kullanmasi bilindigigibi istanbul buyuk bir fay hatti uzerinde

Toplam Hit: 2528 Toplam Mesaj: 9