1X Bitgamer Davetiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    Oyunu çok seviyorsan istediğin oyunu yüksek hızda indirebileceğin benim oyun kosunda favori olarak gösterdiğim sitelerden birisidir. Tahribattan birisini davet etmek istiyorum. Göndereceğim kişinin orada ratio sistemi olduğunu ve upload için uğraşacağının söz olarak almak isterim.Free sunumlar oluyor arada sırada onlar ile olabilr. Seedbox kullanan arkafaş varsa Öncelik onundur.. Davetiye isteyenler 2-3 tane yabnacı siteden profil linkerini PM den bana göndersin arasından en iyi durumda olana davetiyeyi göndereceğim .. Kolay Gelsin -- Site adresi: www.bitgamer.su

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pixel
    pixel's avatar
    Erkek
    bunun mülakatı zormuş hacı up olsun bari işine yarayacak birine gitsin

revolution-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Gerçekten kaliteli bir trackedır kendisi, seeder problemi yaşamazsınız.Çünkü sunanlarda hayvan gibi seedbox var :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bir aralar uyeligim vardı da kullanmadım banladılar herhalde.

güzel bir tracker ama.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1008 Toplam Mesaj: 4