2-3K Günlük Hiti Olan Bir İtiraf Sitesi Aylık Max Kazancı Ne Olur ?
-
Arkadasın bir iriraf sitesi var satılık yaklasık 1500-2000tl cıvarı para ıstıyor suana kadar hıcbı sekılde site üzerinden para kazanılmış degil reklam adense felan vermedigi icin. Site 9 yasında 2005 regli alsak aylık ne kadar bı kazanc sağlayabilir?
-
20 lira zor gibi. itiraf bi ayrı konular taşır ve herkezi çekmez. kadınlar klübü gibi fantezik konular mevcutsa belki ayda 50 kazanır dicem ama onuda herkes tutturamas sanırım.
10 liradan en fazla kazanç düşünerek gir işe.
-
normalde site değeri reklam geliri x 6 ile hesaplanıyor.
hiç reklam koymamış ise sıkıntılı. yani elde patlama ihtimali yüksek. sonuca reklam vereni kısıtlı bir sektör ve üstelik hiti çok fazla değil.
link , tanıtım vs satışı yapmışmı siteden hiç ? -
FOXXLY bunu yazdı
normalde site değeri reklam geliri x 6 ile hesaplanıyor.
hiç reklam koymamış ise sıkıntılı. yani elde patlama ihtimali yüksek. sonuca reklam vereni kısıtlı bir sektör ve üstelik hiti çok fazla değil.
link , tanıtım vs satışı yapmışmı siteden hiç ?yok hocam hıcbı satiş yapmamiş.. ugrasmıyor acıkcası itiraf sitesi ile .. elinden cıkarmak ıstıyor baska alanlara yonelecek.
-
günde 5$ hocam o da iyi bir reklam yerleşimiyle
-
şahsi fikrim işin içine reklam girince hit düşer
-
Fdumanli bunu yazdı
+1
JiggSaw tarafından 07/Nis/14 00:51 tarihinde düzenlenmiştir
Ve buna bağlı olarak 5*30 = Ayda 150 Dolar yanı 310 TL buna da baglı olarak ortalama 6 aylık gelır hesaplanır 1860 civarı yapar ,
Kiiii gunde 5 Dalır getırısı varsa , yaaprsa 1.500 TL verılır ...
Ama yerıne olsam hiç 1.500 TL bağlamazdım oraya , neden dersen itiraf sitesi ... -
JiggSaw bunu yazdıFdumanli bunu yazdı
+1
Ve buna bağlı olarak 5*30 = Ayda 150 Dolar yanı 310 TL buna da baglı olarak ortalama 6 aylık gelır hesaplanır 1860 civarı yapar ,
Ama yerıne olsam hiç 1.500 TL bağlamazdım oraya , neden dersen itiraf sitesi ...itiraf sitesinin eksi yonu olması ne hocam
-
h2run bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıFdumanli bunu yazdı
+1
Ama yerıne olsam hiç 1.500 TL bağlamazdım oraya , neden dersen itiraf sitesi ...itiraf sitesinin eksi yonu olması ne hocam
dönemliktir hocam. yani kimse tutupta itiraf sitesi aramaz. mevsimlik tatil beldesi gibi düşün.
ayrıca hiç reklam yayınlamamış o yüzden ne tarz reklam konulur ve ne getirir diye denemek lazım.
adsense başvurusu yapması lazım onay vermezse eğer site komple elinde kalır.
ama fiyat konusunda aklında canlansın diye söyliyim;
eğer sabit adsense geliri var ise bunu ortalama 8-10 aylık gelir ile hesaplayıp öyle satarlar.
adsense dışında reklam firmaları ise max 6 aylık hesaplayıp satıyorlar.
buna göre kararını ver ama niyetin pek yoksa bulaşma. bide sorun olmazsa siteyi yollabilir misin merak ettim.