2 Adet Hdd Bağlantısı Nasıl Olur
-
merhaba arkadaslar xp pro yuklu bılgısayarım var 40 gb hard diskim 20 gb c 20 gb d diye ayrılmıs durumda şimdi ben 160 gb hard disk aldım sıfır bunu slave olarak bılgısayara bağlasam nasıl olur disk yönetiminden bunu 2 ye ayırabılırmıyım. yenı taktıgım hard dısk sadece yedekleme olarak kullanılacak yada ben bu hard diski bilgisayara slave olarak bağlasam xp cd sini takınca format olayında görürmü bu diski direk ordan biçimlendirsem nasıl olur birde xp yuklu 40 gb da benım aldıgım 160 gb yavaslama olurmu yada kısaca bılen bir usta bana anlatabılırmı sıfır harddıskı en sağlıklı şekilde nasıl bağlarım çift hard disk olacak şekilde yine aynı şekilde dvd rw var onuda bağlamak istiyorum yani çift hard disk bir cd yazıcı bir dvd yazıcı olacak şekilde şimdiden teşekkürler
-
arkadaşım bilmediğim bir konu hakkında bilen insanlardan yardım istiyorum kötü veya art niyetli bir yazı değil bilmiyorum bu bağlantının nasıl olacağını konuyu açtığım yerde saçma sapan bir yer değil donanım driver bölümü şu şu konuların açılması yask diye bir madde de yok her türlü donanım sorununuzu paylaşabileceğiniz bir bölüm diyor bende bilmediğim bir konu hakkında bilen insanların tecrübelerinden yararlanmak istedim
-
asi_genclik sen bakma ona..ezik herif kendi kendine takılıyo..Muritler senin soruna cevap vercektir...
-
eger jumper ayarlarini dogru takarsan soylediklerinin hepsi gerceklesir
-
viveo konuyu biraz daha açsan çok iyi olur açılışta xp format olayında mı birleştirebilirim yoksa disk yöneticisinden mi
-
Hangi hddni birincil asıl master olarak takmak istiyorsan jumper ayarını ona göre ayarla.İkincil slave olarak takmak istediğinine aynen.
Daha sonra formatlayacakmısın ne yapacaksan sistemini güzelce kur Bilgisayarına partition magic kur ve diğer hddni istediğin gibi parçala böl dosya sistemini değiştir.
ayrıca master olarak tanıttığın hdd yi sistem kurarken bölebilirsin.
Jumper ların olduğu yer ise aşağıdaki resim linkine tıkalyınca göreceksin
http://www.beareyes.com.cn/2/lib/200512/02/023/hdd_jumper_ma.jpg
-
ustalar çok teşekkür ederim partition magic ile uğraşıyorum yardımlarınız için teşekkürler
Toplam Hit: 2549 Toplam Mesaj: 7