2 Adet Host Lazım
-
ewet arkadaşlar başlık herşeyi anlatıyo aslında (:
ajan1111.com kendi web sitem. benden başka giren olacağını sanmıyorum. minimum düzeyde bi alan ve trafik yeter. php sitem var onu koyacam ve mail filan lazım olacak tabi
aydindental.net buda kendi işimiz için kullanacağımız site. bunu da hazır veya php de ben kodlayacam. şimdilik 100 mb alan ve 1 gb trafik yeterli olur heralde. tabi mailde var.
çoğu kimse belki ücret almadan bile verebilir. ( samimi olduklarım filan ) ama ücretlerini vereceğim. tabi çok uçuk rakamlar söylemezseniz (:
işin özü sağlam ve uzun süreli kesintisiz hizmet verebilecek olmasını istiyorum. yani en az 5 sene filan uğraşmak istemiyorum. bunun garantisini verirseniz 5 senelik parasını bile veririm.
ücretleri pm olarak alsam daha iyi olur gibime geliyo. gizlim saklım yok diyorsanız konuya da yazabilirsiniz.
bide şimdiden söyleyim ücretini haftaya verebilirim. muhtemelen pazar günü yada çarşambadan sonra.
-
@VideoJockey :)
-
cpu sıkıntı çıkarmayacaksa reselden açayım iki hesap acan.
itfaiyeci tarafından 08/Ağu/12 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
itfaiyeci bunu yazdı
cpu sıkıntı çıkarmayacaksa reselden açayım iki hesap acan.
nasıl sıkıntı anlayamadım hacı. kesintisiz dediysem 4/4 lük bişey olmaz zaten. önceden kullandığım liseden sınıf arkadaşımındı. hostun olduğu yerleri güvenlik önlemlerini filan gösterdi. sorun çıkmayacak gibi bi sistem ama illa arıza çıkıyodu. benim asıl derdim yarı yolsa kalmayım. bi şekilde en hızlı biçimde işimin hallolması.
bide fiyatını söyle hele ;)
-
Açtım sana bir reseller ana domain ajan1111 içine diğer domaininide ekledim.
Bilgileri pmledim. Hadi kolay gelsin ben çalışmaya gidiyorum.
-
by_Tet bunu yazdı
@VideoJockey :)
VideoJockey bu konuda iyidir hocam. Konusu var. Hosting fiyatına yıllık resseler paketi var :)
Düzenleme: Demeye kalamadan cevap atmış zaten adam görmedim :D
kadirozdemir tarafından 08/Ağu/12 01:11 tarihinde düzenlenmiştir -
VideoJockey bunu yazdı
Açtım sana bir reseller ana domain ajan1111 içine diğer domaininide ekledim.
Bilgileri pmledim. Hadi kolay gelsin ben çalışmaya gidiyorum.
arkadaş herşeyi ayarlamış bile. fazla fazla. teşekkürler hacı
-
olum numaramız yok mu arasana :D
-
ne bilim hafız aklıma gelmedi (: