folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 2 Adet Uluslararası İktisat Sorusu \ Sabah 09:30 Bütünleme Sınavına ( Ücretli )

2 Adet Uluslararası İktisat Sorusu \ Sabah 09:30 Bütünleme Sınavına ( Ücretli )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Şimdi aklıma geldi ben haftaya cuma günü sanıyordum sistemden baktım, yarınmış daha dogrusu bu sabah.
    Elimde not vs hiçbirşey yok, yalnızca 20 adet soru var onlara çalısıcam şuanda 2 adet soru var bakamadıgım halledebilecek olan varsa hakkını ödeyecek şekilde yaptırmak istiyorum yalnız çok acil :)

Soru 1:

Soru 2:

Şimdiden teşekkürler 
    Her soru 20 lira iki soru 40 lira olarak aciliyetini belirteyim ödeme eft havale paypal bitcoin mmw cc arkadaş gönderebilir elden dürüm ayran şeklinde yan mallarda geri döndürülerek verilebilir. 

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

İktisat dersi görmedim ama belki yardımım dokunur diye bakayım dedim ancak kağıdı okumak biraz zor hocam. Resmi biraz daha büyük ve net koysaydınız daha iyi olurdu sanki.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Güncelledim hocam teşekkürler

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

https://pbs.twimg.com/media/B9HqZ7QIgAASIDO.jpg

sol üst ilk sorunun a cevabı 

aşağısı b nin cevabı gelir ve dış ticaret var, ötekinin ne yazdığını anlamadım. yüzde 90 böyle olması lazım cevapların.

paraya gerek yok, can sıkıntıma iyi geldi :D 

Kutengri tarafından 06/Şub/15 02:10 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

teşekkürler hocam yarın yazıcam bu dediklerini 1. sorunun 20 lirasını senin adına sokak hayvanlarına bağışlıyorum o halde hocam :)

2. soru kaldı sadece 

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek

Soru 2:Şekil olarak anlatamam ama sözel olarak şu yorumları yapabilirim. İçeride faiz sabit kalıp, dışarı da azalırsa, sermeye yüksek faizli olan ülkeye kayar(yani faizi sabit olana). Sermaye geldiğinden, yabancı para da gelecek, o zaman içeride ki paranın değeri yükselecek. Paranın değeri  yükseldiği için ithalatın artar, ihracatın kısılır. Dış ticaret açığın iyice artmış olur.

Edit: Ve yamulmuyorsam, is-lm analizine bp eğrisini analiz ederek bir grafik çizebilirsin gibime geliyor. Zaten bp eğirisini dışa açık bir ekonomide kullanırız. Sınırlı sermaya hareketiyle birşeyler yapılabilir gibi.

tereke34 tarafından 06/Şub/15 02:39 tarihinde düzenlenmiştir

Nova Vida !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Patron baltalamıyım dedimde olmaz şimdi :) 

Ben şimdi sabaha kadar çöziyim bikaçtane sen maaşıma eklersin olurmu :D :D 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

gözükmüyor

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 1604 Toplam Mesaj: 8