2 Arada 1 Derede Kalma
-
Merhaba arkadaslar eski kiz aradasim ile kendimize bir sans daha waermeye karar waerdik. Kiz beni sevdiğini soyluyor ve cikiyoruz ama ben emin değilim bir sevgiliden cok bir arkadas gibiyiz. Ne biliyim ne bir kiskanma ne bir seyime karsi geliyor nerede ise waerliğim ve yoqlugum arasinda hic bir fark yoq.
Sizce bu kizin beni sevdiğini nasil emin olabilirim -
onu kırmadan ayrıl bakalım ağlıomu
-
ilk ayrildiğimizda ağladiğini ben gormedim ikimizde cok inatciyiz ve karsimizdakine onda daha guclu gorunmek icin bir birimizi takmayiz ama ben ilkinde intahara kalkismistim. ama vucut ilaca aliskin oldugundan bir sey olmadi :)
-
BeyazSeytan bunu yazdı:
ilk ayrildiğimizda ağladiğini ben gormedim ikimizde cok inatciyiz ve karsimizdakine onda daha guclu gorunmek icin bir birimizi takmayiz ama ben ilkinde intahara kalkismistim. ama vucut ilaca aliskin oldugundan bir sey olmadi :)
Güzel kardeşim ilk olarak sana şunu söylicem intihara kalkıştım falan demişsin bu çok yazık ve acı bi şey!!!! benden sana bi kardeş nasihatı sakın böyle birşey yapma ne kadar zor durumda olursan ol ikincisi ise bi kız için asla ölmeye değmezneyse gelelim konumuza bu benim uzmanlık alanıma giriyo bi kere bu kız beni hiç sallamıyo demişsin ya kardeşim siz çıkıyosunuz ve ikinizde birbirinizle ilgilenmiyosunuz olurmu böyle şey bence ilk olarak sen kıza yaklaş onun elinden tutmaya falan başla sonra biraz öpüşün koklaşın falan baktın kız hiç oralı olmuyo abi kıza direk de böyle olmuyo diye biz arakdaşmıyız sevgilimiyiz de eğer baktın hatun yine kasıyosa yolver hatuna ama bir daha hiç arama eğer seni seviyosa o hatun senin kucağına tıpış tıpış gelir sen hiç kafanı yorma..!
-
HOCA BEN BU KONULARDA DENEYİMLİ DEĞİLİM AMA Bİ LİNK VEREYİM.ACAYİP BİŞEY.KIZLARI ANLARSIN BUNUN SAYESİNDE. İNDİR BU PROGRAMI. DERDİNİN DEVASI BUDUR.
http://rapidshare.de/files/313131/askacisi_caos13abiniz.bunatıklayansalaktir.html
kimse gerçek sanıp,hani aşk acısına iyi gelen bi program falan oldugunu sanıp bu linki tıklamaya kalkmasın.arkadaşlarınız tşşk geçer valla.ama yukardaki büyük puntolarla yazılmış yazıları görüp atlayan olursave bu yazıyı göremeyecek kadar dikkatsizse zaten karşıdan karşıya geçerken ölmesi işten değildir. ayrıca kızları anlamanın bi yolu yoktur.denemeyin.kafamı attırmayın benim...
-
@PacoRabanne yawas yawas yakalasam dediğin gibi arkadas iken daha samimi idik bilemiyorum ve anlayamiyorum. bu omrumdeki 2. kiz arkadasim zaten kizlar ile aram oldum olasi kotudur. Mesala ben aileme ondan bahsettim ama o ailesine benden hic bahsetmemis bu normalmidir ??