folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2 Aydır İnternet Sağlayamayan Sözde İnternet Sağlayıcısı !

2 Aydır İnternet Sağlayamayan Sözde İnternet Sağlayıcısı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar ;

ben elma sekeri , kendi şifremi unuttuğum için ve "şifremi unuttum" yaptığım halde şifrem gelmediği için arkadaşımın hesabı ile yazıyorum. biraz sinirliyim fazla zamanım da yok açıkcası. hergün internet kafeye 5-10 tl vermekten bıkkınlık geldi.

derdimi anlatayim, daha doğrusu ben hergün üşenmeden ttnete attığım maili yazim oradan anlarsınız derdimi;

ttnet iletişim formlarında ilk önce adres,adsl no,cep no,iş no, email gibi bilgiler istedikten sonra şikayet mesajınızı yazıyorsunuz sözde size ulaşıyorlar.

Merhaba;
    iletişime geçmek isterseniz yukaruda verdiğim bilgilerden yalnızca cep telefonumla bana ulaşabilirsiniz çünkü ne internetim ne de telefonum 2 aydır bağlanamadı. 2 ay önce taşındık hemde türk telekom samsun şefliğinin tam karşısına fakat 2 aydır ne internetim nakil edilebildi ne de telefonlarım.yukarıdaki hizmet numarası şuan dondurulmuş ttnet adsl hizmet numaram.hangi devirde yaşıyoruz ? 2 aydır bir binaya internet ve telefon bağlanamaz mı ? her gün türk telekom şefliğine gidiyorum ama şebeke yok diyip duruyorlar. 2 aydır şebeke bağlanamaz mı ? ttnet gibi büyük bir şirketin müşteri memnuniyeti bu mu dur ? lütfen bana ulaşın, tabi yalnızca cep telefonum kaldı ulaşım aracı olarak. bir an önce telefonumun ve internetimin bağlanmasını istiyorum. daha ne kadar bekleyeceğim ?

teşekkürler.

----

hee bunu buraya niye yazdım ? sinirimi insanlarla paylaşıp biraz da olsa rahatlamak için. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    bin kere mail atana kadar bir kere aramayı deneseydin nasıl olurdu aga :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    aradım , dilekçe yazdım herşeyi yaptm =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    İşte tekel böyle birşey.. ttnet gibi bir şirket daha olsa ama ttnet altyapısı değilde kendi altyapısı olan.. bu işler o zaman böyle olmazdı. bende geçen sene ttnetin grev zamanı başvurmuştum 33 günde bağlandmıştı.. geçmiş olsun.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
Toplam Hit: 717 Toplam Mesaj: 4