folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2. Dunya Savası

2. Dunya Savası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sızce 2. dunya savasının sonucları tam tersıne olsaydı ne olurdu. Yanı maglup bır sovyetler, amerıka vs. ve zafer kaznmıs bır japonya ve almanya. Amerıkanın batısı japonların dogusu almanların gıbı bırsey...

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

heralde şimdi burda 256 kbbps ile nete gircem diye uğraşmazdım

100 mbit ile suanda nasa.gov a denyo ile abanıodum :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Şöyle bir senaryo olabilirdi.
    Türkiye savaşın sonuna doğru Almanya saflarına katılırdı. Fırsattan istifade bağdata girerdik. musul falan geri alırdık. Bu durum Almanya'nın hoşuna gitmez. Türklerden de sabun olur diye almanya bize saldırırdı. çok geniş toprarklara yayılan almanyada merkez kontrolunu yitirir. avrupada iç savaş çıkardı. ustune bu sefer doğuda da savaş çıkardı. ama türkiye olduğu yerde kalırdı yani bizim tarafta bir değişiklik olmazdı. savaş sayesinde belki sanayimizi canladırabilirdik.  Ki bu da teknolojiyi oluşturabilmemize ortam sağlayabilirdi. Japonlara ABD yi yenmenin sevinci yeterdi sanırım onlar başka bişey istemez.

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek

herşey çok daha iyi olurdu bence .. türkiye ekonomikl olarak çok dha ilerdeydi şuan..

bizde bi avrupaydık ..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragip
    ragip's avatar
    Erkek
    Şimdiki amerika ve rusyanın durumunda almanya ve jponlr olrdu bence ama şu da bir gercekki toprak parcası buyudukce otorite azalıor baknız dedlerimiz osman lı ayrıca abimizinde dediği turklere bişi olmas şuan ki yaşadığımız hayat koşlları savaştakilerden daha beter :D
Toplam Hit: 1324 Toplam Mesaj: 5