2. El 80 Veya Üzeri Hdd Arıyorum :|
-
Adana'dayım ikici el ya da sıfır fark etmez 80 gb üzeri işe yarar bişi olsun yeter hdd ye ihtiyacım var :|
verecek pek param yok ama karşılığında 2 adet kingston ddr ram artı bir adet 744 soket msi anakartım var ram +
anakart birbirine uyuyor :| işte demek istediğim onu verebilirm ve ya hdd için verilen fiyata göre yaparız bir şeyler :|
elinde olan varsa pm atsın ya da burdan yazsın görüşelim :|
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------Adana'dayım ikici el ya da sıfır fark etmez 80 gb üzeri işe yarar bişi olsun yeter hdd ye ihtiyacım var :|
verecek pek param yok ama karşılığında 2 adet kingston ddr ram artı bir adet 744 soket msi anakartım var ram +
anakart birbirine uyuyor :| işte demek istediğim onu verebilirm ve ya hdd için verilen fiyata göre yaparız bir şeyler :|
-----------------------------1 hafta önce elimde 80gb vardı ama artık geç kaldın ark a verdim o da izmire gitti :(
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------Adana'dayım ikici el ya da sıfır fark etmez 80 gb üzeri işe yarar bişi olsun yeter hdd ye ihtiyacım var :|
-----------------------------bende 1 tane 160 lık hdd var pm de goruselim
-
bu arada yalnış yazmışım ram ler veritech 256 mb pc400 x2 tane mevcut birde anakart msi 915 pl ne0_V
anakart için burdan bilgi alabilirsiniz ram için bilgi bulamadım :|
http://www.eprom.com/home/Microstar/Motherboards/p4_915PL%20Neo-V.htm