folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2. El Elektronik Ürün Göndermek

2. El Elektronik Ürün Göndermek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selamlar,

Bir arkadaşa hediye tablet göndermek istiyorum, ancak gümrüğe takılmaması için ben içerisindeki faturaları v.s. sökeceğim, hani belki biraz ikinci el izlenimi vereceğim. Şimdi göndereceğim arkadaş farklı bir ülkede, aramış gümrüğü kaç kere de kimse açmıyormuş, benim de aklıma takıldı, türkiye için sorayım, mesela yurtdışından birisi ikinci el tablet gönderirse gümrüğe takılır mı bu ürün ? Yani içerisinde her hangi bir fatura yok, gönderen firma değil, ve ilk kez o kişiye yurtdışından bir ürün geliyor.. 

Böyle bir durum hakkında bilgisi olan var mı?

Göndermemin sebebi, yaklaşık tablet fiyatı arasında 10 kat fark var.

unbalanced tarafından 19/Ağu/15 02:36 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

tam emin değilim ama içine "tamir edilimiştir" gibi bir not veya çakma servis raporu gibi bişey ilave edersen takılacağı varsada müsade edebilirler.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sim kart girişi yani 3G özelliği yoksa ve iPad vs gibi Pahalı bir şey değilse geçer. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@dos_attach, hocam bu sefer de fatura falan istemesinler :) o zaman daha sıkıntı olabilir.. ben hazırlarım sahte bir tamir şeyi de.. arkadaşdan fatura falan isterlerse sıkıntı olur

@mkyb, hocam türkiyedeki gibi öyle imei kaydı v.s. yok hiç bir ülkede.. ama tablet bunu alacağım

http://www.interdiscount.ch/idshop/product/tablets/919692_ER-8827647918081/samsung-galaxy-tab-4-value-edition-tablet-an/detail.jsf

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 668 Toplam Mesaj: 4
yurtdışı ürün