2. El Iphone 3G Ne Kadar Eder?
-
İyi geceler müridler,
Elimde hometuşu bozuk, sıfır bataryalı, imei kayıtsız bir iphone 3g 16 gb var bunu alan çıkar mı? 2.el satmaya çalışsam ne kadara olur sizce yada aranızda almak isteyen var mı?
-
tamir olmuş halini 350 TL ye satarsın 150-200 tamire gitse eline kalcak parayı hesapla.
bu arada winat9 yüklenmiyo diye harcama telefonu :)
iphone 3G ilk göz ağrısıdır kopamazsın bende ayrılamıyorum ne kadar uygulama yükleyemesemde yetiyor :))
-
ferriere bunu yazdı
tamir olmuş halini 350 TL ye satarsın 150-200 tamire gitse eline kalcak parayı hesapla.
iphone 3G ilk göz ağrısıdır kopamazsın bende ayrılamıyorum ne kadar uygulama yükleyemesemde yetiyor :))
hacı inan bana o kadar çok canımdan bezdim ki normal arama ve mesajlaşmadan başka özelliği olmayan telefona razıyım :D hem bu imei kaydı falan yok o sorun teşkil eder mi acaba :S
-
Section bunu yazdıferriere bunu yazdı
hacı inan bana o kadar çok canımdan bezdim ki normal arama ve mesajlaşmadan başka özelliği olmayan telefona razıyım :D hem bu imei kaydı falan yok o sorun teşkil eder mi acaba :S
imei hakkında bi bilgim yok ama bilen biri muhakkak yazar şarj çok büyük sorun bende 0 batarya takıldı şarj aletiyle geziyorum :))
-
50 lira vereyim kargosu senden, mp3 olarak kullanırım
-
yawuz bunu yazdı
50 lira vereyim kargosu senden, mp3 olarak kullanırım
başka tekliflere açığım :)
-
sadece tepesinde ki tuşu bozuk turkcellden alınma 3g var bende, para ediyorsa satayım :) başka problemi yok
-
bendede sadece home tuşu biraz sert olan bi 3g var isteyen varsa anlaşırız
-
3gs si olan varsa türkcell den faturalı kutulu lock tuşu bozuk 3g üzerinede biraz para veririm :)
Diğer arkadaşlar içinde ürün faturalıysa 50 lira çalışır :)
yawuz tarafından 07/Oca/13 03:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Lemuria bunu yazdı
bendede sadece home tuşu biraz sert olan bi 3g var isteyen varsa anlaşırız
sen kaça veriyorsun? 50