2. El Pc Piyasasından Anlayanlar?
-
arkadaşlar elimde kullanamdığım ve satmak isteğim bir masa üstü var. Sahibinden de ilana vermeyi düşünüyorum fakat en ufak bir fikrim yok. kabaca pc donanımlarını yazıcam işte şu fiattan aşağıya satma şu aralıkta kal gibi bir bilgi verirseniz sevinirim.
İşlemci:CPU amd athlon 2 x4 645 3100mhz
Ana kart: Nvedia nforce 7025-630a amd
Ram: 4GB : DDR3 1333
Ekran kartı: Geforce 9500gt
Harddisk: 500GB SATA Toshiba 5400RPM 8MB
ana kart harici ses akrtı takılı :CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KART
PC Kasası: http://www.vatanbilgisayar.com/elite-rc-430-500w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html
Monitör: aoc dcr 30000:1 modeli bu vatanbilgisayarda link bulamadım bunun için.
bunların haricinde cd romm çalışıyor fakat yazma özelliği çalışmıyo nerosuz yazmaktan dolayı.. artık pek cd kullanışmıyor diye özellikle onun markasına bakmadım.
birde tabiki klavye ve mouse bunların yanında verilicek fiat beklemiyorum..
Tüm bunların haricinde birde logitech 506 ses sistemim var pc ye + olarak onun fiatı ne olabilir?
ses sistemi artı pc desek ne kadar tutar dersiniz
-
Anakarti yanlis yazmisim. Gigabayt m68mt-s2p
-
Beyler bi baki verin:-) makina alicam para lazim satisa cikardim fiat veremiyorum .
-
Cumartesi gunu yogunlugundan yararlanmak icin son kez up luyorum konuyu. Beyler bir el atin. Isi bilen kisi 5dk da kabaca bir fiat verebilir
-
harddisk 5 para etmez.. 50 tl olsa.. o işlemcinin sıfır 1 bucuksene önce 60 dolardı + kdv şimdi dolar biraz yükseldi ama daha iyi işlemciler ucuzladı 80 lira da işlemci olsa anakart ı bilmiyorum ama en fazla 50 60 olur. 1600 mh lik ramin sıfırı 40 50 arası olduguna göre seninkide 30 filan eder ekran kartını en fazla 50 60 olur pek bilgim yok ama.. kasa ve pw de 80 eder.. senkartı ses sistemi hakkında zerre bilgim yok. monitör 50 olsa topladığımızda.. ses kartı ve sistemi harçi 400 lira ediyor makina onlarda 100 etse...
500 lira tabii ben bir yıldır piyasının içinde yokum. 50 aşağı 50 yukarı.. iyi satışlar..
-
kasa 350 tl, çevre bileşenlerle beraber 500 tl (ikinci el fiyatlarına göre, ses sistemi hariç). Tanıdık değil ve pcden anlamıyorsa 600 tl.
pesimistzombie tarafından 13/Eyl/14 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
yapacağın şey parçalara ayırıp çöp kutusuna atmak
çevre kirliliğine iyi gelir -
sahibinde 700 ye konu açıp beklemek mantıklı o zaman:)