folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2 Farklı Soru...

2 Farklı Soru...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    -Agalar benim msn de epey bi eklediğim ifadeler war ama format atmam lasım... bu ifadeleri nasıl yedekleyebilirim?

-Hangi antivirüs programını önerirsiniz??? mümkünse crack i bulunabilen bi tane olsun :)

iki konu açmak sağlığa zararlı diye biliyorum ondan böyle yazdım :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. soruna cevap: ifade yedekleyen programlar var ama Msn kullanıcı adı ve şifreni girmeni istiyorlar ne kadar güvenilir bilinmez yani tafsiye etmem.

2. soruna cevap: bizim her hangi bir antivirüsü önermemiz bişey ifade etmez sisteminin kaldırıcağı bir antivüs kursan daha iyi olur yani kalitesine göre değilde bilgisayarını kasmayacak şekilde araman daha iyi olur. 

Donanımım İyi diyosanda: Kaspersky Internet Security 2009

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adana01
    adana01's avatar
    Erkek

1.soruna cevap http://bovocox.blogspot.com/2006/08/msn-ifadelerini-yedekleme.html 

2.soruna cevap ben nod32 kullanıyorum cracklisinide kolaylıkla bulursun ben memnunum ama sen bilirsin nod32 yi bi araştır derim ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    1. sorum için tşkkrler.... fakat asıl önemli olan 2. soru şimdi ben laptop kullanıyorum ve özellikleri;
    251 mb paylaşımlı ekran kartı x)
    1gb ram
    2.16mhz çift çekirdek... kasper kaldırır mı? kaldırırsa kaspere crack bulana kadar nod32 mi yükleyim??

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek
    biraz kasar ama kis2009 u tavsiye ederim.

twitter.com/KezzapliMakarna
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

samimi olduğun bi arkadaşına bütün msn ifadelerini gönder kaydetsin. formattan sonra o da sana gönderir. şifreni isteyen sitelere mecburi güvenmek zorunda kalmazsın.

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger içindeki Brands ve eposta adresine ait klasörü bi yere kopyala sonra format attıktan sonra birkez oturum aç msnde sonra msn'i kapat aynı dizine yedeklediğin dosyaları yapıştır (değiştirilsinmi -evet ) tmm dır. Ben hep bu şekilde yapıyorum..

Antivirüs'ün yanında antspy programları ve sistem programları kullanmanı tavsiye ederim. Antypsyp örn:

SUPERAntiSpyware - free versiyonu

sistem için de  Tune Up 2009 kullanmalısın bence.. 

Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 7