2. Gezi Dalgası Gelebilir
-
Antakya'da Ahmet Atakan'ın başına atılan gaz bombası sonucunda, Ahmet Atakan hayatını kaybetmiştir.
Acildeki ailesinin üzerine de gaz bombaları atılmıştır.
Polis ve iktidar Gezi Parkı eylemlerinde biraz olsun şiddet konusunda ders almıştır diyorum ama almamış. şiddet, baskı, yasak gibi şeylerin daha büyük sorunlara yol açacağını anlamamış olacaklar.
Muhtemelen önümüzdeki birkaç günde daha büyük eylemler olacak ve polis bu şekilde devam ederse, 2. Gezi Parkı dalgası gelecektir...
Onun kadar büyük olur mu bilemiyorum ama yine de büyük olur.

Ahmet Atakan. 22 yaşında. Üniversite mezunu.
bir can daha polis terörüyle son buldu.Kanun bilen polisleri alıp ; kin ve öfke dolu insanlarla doldurdular. Ne hak , ne hukuk ne de insanlık bilyiorlar artık.
-
meclisten ve ic islerinden katledilen genclerin diyetleri alinacaktir.menderes ve arkadaslari gibi yagli urgan boyunlarina gecirilecek bu fasistlerin.
-
Polis yine ortalığı kışkırtıyor.
Halk sokağa dökülecek yine bir ton olay olacak.
Sonra yandaş medya bütün gücüyle "çapulcular huzuru bozdu" diyecek.
Huzursuz ortamdan etkilenen halk da bunu çapulcuların marifetiymiş gibi sayacak.
Oylar hooop ak partiye.
Benim gezi olaylarındaki tavrım bilinir. Fakat;
İstanbul'da Kadıköy'deyim kaç gündür. Esnafla olsun orda oturan akrabalarımla olsun (Kadıköy koyu bir atatürkçü kesimi barındırır.) bıkmış durumdalar.
Tamam diyorlar tepkini dile getirirsin de 2 ay boyunca saat 21.00'dan 02.00'ye kadar tencere tava çalınmaz, bunun yaşlısı var hastası var burası kıyamet gibi oluyor korna çalan arabalar vs.. diyorlar. Bıktık diyorlar.
E bu yıldırma politikasıyla bizim halkın tipik özelliği inadına ak partiye verecekler oyu. Bu sefer de medyanın da iş birliği ile hükümet ve eylemlere katılmayan kesim mağdur gösterilecek.
Seçimlerde göreceğiz; daha önce de gördük. Tam ak partinin işi bitti derken daha güçlü çıktı sandıktan. Yine öyle olacak bence.
Tamam şimdi gezi parkı eylemcileri ile çok kitlesel birşey oldu ve potansiyel arttırıldı fakat çevre esnafı ve ot gibi yaşayan bazı kesimler de ak partiye kaydı bu durumdan rahatsız olarak. Ticaretle uğraşan adam bana şunu diyor: "Ben ithalat yapıyorum bu gezi olayları oldu borsada dalgalanmalar yaşandı benim karım azaldı. Zaten savaş arifesinde dolar fırladı bi de eylemcilerin eylemleri parayı kaçırıyor bu da bana iş yaptırmıyor." yani sadece esnafa saygılı olarak onların camını kırmayarak da olmuyor bazı şeyler.
Bakalım belki dediklerimin hepsi yanlış olur ak parti büyük bir darbe alır zaman gösterecek. Ama bana göre yine boku çıkartılırsa ak parti mağdurları oynayacak ve oyu fırlayacak.
Dentist tarafından 10/Eyl/13 13:45 tarihinde düzenlenmiştir -
yani hakaret etmek istemiyorum ama o kadar sığ insanlarki hala destek verenler yani başka bi açıklaması olamaz, sadece mısırda suriyede ölenlermi insan ulan hayatını s*ktiğim, o gözünüzün boyandığı köprülerde, çift şeritli otobanlarda elbet sizinde çoluğunuz çocugunuza dokanacak bu kervan, elbet ucu sizede dokunacak moruk.
''Biz şimdi alçak sesle konuşuyoruz ya
Sessizce birleşip sessizce ayrılıyoruz ya
Anamız çay demliyor ya güzel günlere
Sevgilimizse çiçekler koyuyor ya bardağa
Sabahları işimize gidiyoruz ya sessiz sedasız
Bu, böyle gidecek demek değil bu işler
Biz şimdi yanyana geliyor ve çoğalıyoruz
Ama bir ağızdan tutturduğumuz gün hürlüğün havasını
Işte o gün sizi tanrılar bile kurtaramaz.''