folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder 2 Gün Uzaklaştırma Ve Sicilin Tekrar Temizlenmesi

2 Gün Uzaklaştırma Ve Sicilin Tekrar Temizlenmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geçen sene Mayıs ayında 12.sınıf okurken bir disiplin olayı yüzünden 2 gün uzaklaştırma almıştım.Sınava girdiğimde AOBP puanım 76,8 geldi bu benim için normalde gelmesi gereken rakamdı.Yada ben böyle düşünüyordum.Neyse;

Ben bu sene tekrardan sınav için hazırlanıyorum ancak bugün aldığım bir mektupta bundan 9 gün önce yapılan toplantıda geçen sene aldığım 2 gün uzaklaştırma cezasının silindiğini ve davranış puanımdan düşülen 20 puanın geri eklendiği yazıyor.Şimdi sorum şu arkadaşlar;

Bu sene gireceğim sınavda okuldan daha fazla puan alıcak mıyım yada bu herhangi birşeyi değiştirir mi ? 

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

puanın kaçsa onu alırsın inme çıkma olmaz

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Davranış ile aobp'nin ne alakası var hocam...

AOBP okuldaki sıralaman ve okulun genel sıralaması ile alakalı bi puan sonuçta :)

Edit: bkz:   http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFA91171E62F0FF1538AC99EA53C5F46AC

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar bu konuda esnekler.

Alınan disiplin cezalarını siciline işlemiyorlar.

Muhtemelen geçen senede işlememişlerdir.

Senin için değişen bir şey olmaz sanırım.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Siciline işlenen ceza aobp puanını etkilemez o davranış puanı ileride gireceğin yurt, devlet dairesinde iş gibi yerlerde sorun çıkmasına neden olur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

teşekkür ederim dostlar.Daha netleşti şimdi kafamdakiler..

http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocam aman dikkat o sicil hayat demek bi yerde.hertürlü şekilde yakalandım,basıldım,atıldım ama sicilimini temiz olması için kıçımı yırttım resmen,dikkat et bu konuda bundan sonraki hayatında şimdilik atlatmışa benziosun :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende 3 gün almıştım zamanında..Sonra attılar zaten.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

valla ben meslek lisesinde aynı yıl içinde 1 kere 5 gün 1 kere 3 gün 1 kere de 1 gün uzaklaştırıldım ne nott düştü ne devamsızlık arttı azaldıı ne bi halt oldu.Devamsızlık 37 oldu gelme boşuna dediler gittim ben gene hiç sorun olmadı geçtim :D

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 1677 Toplam Mesaj: 9