folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 2 Kablosuz Kulaklıkta Aynı Sorunu Alıyorum



2 Kablosuz Kulaklıkta Aynı Sorunu Alıyorum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2011
    Erkek

    Merhabalar,

    Steelseries Actris 1 Wireless kulaklığım var. bilgisayarda bağlantı hatası alıyorum sürekli. bağlantı anlık kopup geliyor uzun süreli olmuyor. kulaklığın bozulduğunu düşünüp Corsair Void Elite aldım kablosuz yine.

    Bunda da aynı sorunu yaşıyorum. bazen 3 4 saat hiç olmuyor sorunsuz kullanıyorum fakat bazen tribe bi giriyor her 3 5 saniyede kopuyor. ilk başta aklıma usb portlarında sorun olabileceği geldi. pc de tüm portları denedim aynı. neyse 

    asıl sorum şu, modem bilgisayarın yanında. acaba modemin kablosuz kanalıyla çakıştığı anlarda mı yapıyor diye düşündüm. donanımsal olsa sürekli bağlantı kopması gerekir gibi geliyor..

    modem arayüzünden de hiç anlamam kurcalamadım o yüzden. fikirleriniz nedir? modemle alakalı olabilir mi? benzer tecrübe yaşayan oldu mu?

    not: şuan için başka pcde deneme şansım yok

    RotKerim tarafından 19/Mar/24 23:52 tarihinde düzenlenmiştir

    Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 229 Toplam Mesaj: 1
kulaklık