2. Monitor Takinca Video Ses Problemi
-
Merhaba arkadaslar ilginc bi olay ile karsi karsiyayim. 2. monitoru taktigimda youtube vs gibi sitelerde videolar hizli akmaya basliyor sanki oynatma hizini 5x yapmisim gibi oluyor.
Ayrica seside ayarlamama ragmen bi turlu alamadim sanirim bu hizli akma olayi cozulurse oda cozulur gibi.
chrome internet exp. hepsinde denedim 2. monitoru taktigim gibi bu sorun bas gosteriyor.
MacOS da linuxde boyle bir sorunum yoktu simdi windows kurdum ve boyle bir problem ile karsilastim fikri olan varmi ?
EDIT: wind 8 kurdum
Absolut tarafından 11/Ara/16 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
ikinci taktığın ekranın ses çıkışı olabilir yada ses kartın onda hoparlör varmış gibi davranıyor olabilir. oyüzden ses ayarlarından ses effeck i var oradan normal hoparlörü seçip deneyebilirsin.
-
Hocam sesi bir sekilde halledicemde videolar bildigin 5x 10x gibi hizli sekilde oynatiliyor 2. monitoru takinca buneyin problemi cozemedim.
EDIT : Sorunu cozdum 2. ekranin ses cikisi var ondan sesi vermeye calisiyor 2.monitorun ses driverini devre disi birakinca videolari hizli oynatma problemi cozuldu ne alaka anlamadim ama haloldu belki basiniza gelir aklinizda olsun.
Absolut tarafından 11/Ara/16 22:04 tarihinde düzenlenmiştir