2 Mp3 İstek(Korn,Sıla)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

selam müridler 2 mp3 lazım oldu fakat bulamadım birisi şu kenan doğuluyla düet yapan sıla denen bayanın

"dan sonra" parçası... şu kralda felan dönmeye baçladı işte o şarkı... diğeride kornun " Evolution " şarkısı...

upload edebilen varsa çok makbule geçer... yutuptan çekmeye çalıştım fakat hem ses kalitesi kötü hemde bağlantı...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    anca bitti upload diğer sılalı şarkıyı bilmiyorum
    Korn_evuleyşın, rapid bana kıl o yüzden uploaded.to ya upload etmek zorunda kaldım
    http://uploaded.to/?id=wgcxk5

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    çok teşekkür ettim arkadaşım.. sağolasın...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 770 Toplam Mesaj: 3