2 Nisan Şakası
-
Agalar sizle paylaşayım dedim şimdi bugün ünvde bi kızın telini aldım oyun oynama bahanesiyle hattı vodafon tamammı aq kendi adımı değiştirdim Vodafone yazdım sonra mesaj çektim mesaj aynı şöyle : "Sayın vodafone kullanıcıları Telsimlerin Vodafone olmasını kutlamak için bütün vodafone kullanıcılarına 1000 kontor hediye akşamı bekleyin." nese ben bu salak kıza mesajı yolladım. buda artisin teki aq sonra 1 - 2 saat gecti kız tabi züürt aq havalarda ucuyo millete sölüyo aksam telsimden bozma vodafonlara 1000 kontor atacaklarmıs ohh kontorumde yoktu gibilerinden. Sonra ben bu aptala bi mesaj daha caktım 2. mesaj aynı şöyle : " Sayın Vodafon kullanıcıları gerçekten çok kekmişiniz iki nisan şakası bu devirde size 1000 kontor yollayacak kadar aptal bi hat şirketi varmı " bunu yolladım kız mesajı bi açtı suratı kaydı aq :D sonra aptal kız diyo bu nasıl iş biri şaka yapıyo desem mesaj gelen kişi vodafone olamaz falan dedimki aptal numaraya bak dedi ne kadar kötüsün yaa off dedi gitti kız aq biz yerlerdeyiz :D:D
-
Tahribat 31de yaptı ben 2de yaptım varmı ortayı bulan :D
-
kız tabi züürt aq havalarda ucuyo
------------------züürt olmak ne zamandan beri kucumsenicek bi olay oldu?