folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2 Soru İçin Yardım Lütfen..

2 Soru İçin Yardım Lütfen..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

1-DSmart ADSL rezaletinden 23 Ağustosta kurtuluyorum. Vodafone ile sözleşme imzaladım. 16 MBit/60 Gb/50 TL

Bulunduğum yerde sadece TTNet / ADSL altyapı olmasından dolayı seçenek yok gibi bişey zaten. Fiber bile yok mk yerinde..

Ancak bu arada, kış mevsimi boyunca akşamları yapacak hiç bi işim yok ve maç izlemeyi severim. Süper Lig zaten Digiturk hegamonyası altında, şimdi bir de Şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa ligini Tivibu almış.

Gerçi epey bi araştırdım ama, sitelerde olmayan bazı kampanyalar el altından mıdır artık nasılsa forumda zaman zaman yazılıp çiziliyor.

Şimdi, İnternet aboneliğini Superonline'a çevirsem (Vodafone sözleşme başlamadıği için iptal edebilirim), Süper Lig+İnternet için bana 115 lira gibi fiyat verdiler. 8 MBit'e kadar 50 Gb AKN. Bağlantıyı 16 yapın dedim olmaz dediler. Bu devirde 5-6 aralığında internet kullanıyorum. Rezalet.

Öte yandan TTNet bağlantı alsam, 65 lira gibi (yalın) bağlantı bi de 40 lira Tivibu o da hemen hemen aynı kapıya gelecek. ikisinin bir arada verildiği bir kampanya da yok...

Var mıdır acaba içinizde şu sitelerde yazılıp çizilmeyen tarifelerden ya da kampanyalardan haberdar olan?

Bi yandan da şeytan diyo Sopcast var ne uğraşıyon diye, bu yıl sopcastçı amcalar sezona iyi başlamadılar...

2-Diziler konusunda epeyce sıkıntıdayım. Genel olarak Medieval tarzında dizileri severim ve sanırım hepsini izleyip tükettim. Mistik ya da tiyatral dizilerden zaman içinde (yaşlılar bilir) Süper Baba ve Elveda Rumeliyi de ilgiyle izlemiştim.  Son yıllarda hemen hemen hiç televizyon izlemeyen biri olarak, acaba bu tarz yerli/yabancı dizi önerebilecek var mıdır?

Başka sorum yok. Teşekkürler :)

kazasker1 tarafından 17/Ağu/15 01:36 tarihinde düzenlenmiştir

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 815 Toplam Mesaj: 1
sorun sorunsalı