2 Tane Sitenin Logosu Ve 1 Tane Sitenin İcerik Fikri.
-
Merhaba,
Yakin zamanda faliyete gecirmeyi dusundugum 2 tane website icin logo fikrine ihtiyacim var.
1. www.appleparca.com (Yurtdisindan apple aksesuarlari tedarik edip satisini yapan bir site olacak.)
Yeni arayuz bu sekilde ve logonun bu arayuze uygun birsey olmasi lazim : Link
2. www.asyadan.com (Asya ulkelerinden (simdilik Cin) ürün tedarik edip türkiye'de satisini yapan kisilere hitap edecek bir site.)
Arayuz henuz tasarlanmadi.
Olumlu olumsuz yorum yapan herkese tesekkurler.
-----
Bir tane de fena sayilmayacak bir domainim var. Fakat simdilik ne yapilacagina karar veremedim. Bu konuda sizlerin de degerli fikirlerini dinlemek isterim.
* Benim dusuncem, Türkiye'deki insanlarin bulamadigi parcalari veya Turkiye'de olupta pahali satilan parcalari insanlara tedarik etmek. Ama nasil bir icerik olacagi konusunda dusunmedim henuz. (Farkli fikirler de olabilir.)İyi haftalar, hayirli isler.
-
Bu kismi da ben alayim bari.))
-
Alakasız mesaj da, domainler cidden güzelmiş. :)
-
NigraSilva bunu yazdı
Alakasız mesaj da, domainler cidden güzelmiş. :)
Domainler birazda yapilacak isler ile uyum saglayinca göze daha hos geliyor ve tadindan yenmiyor.
Övgün icin tesekkurler ayrica.:)
-
appleparça için ısırık elmanın o ısırılmış yerine az yukarda eklenmiş bir kısım koy yapboz gibi ama birleştirme eve geçince taslak atarım
-
mettoman bunu yazdıappleparça için ısırık elmanın o ısırılmış yerine az yukarda eklenmiş bir kısım koy yapboz gibi ama birleştirme eve geçince taslak atarım
Eve gectiginda, musait oldugunda bakarsan sevinirim hocam. Tesekkurler simdiden.
-
iparca iyiymiş hocam cidden tasarım olarakda apple parça sitesi güzel olmuş
-
DawnOfDarkness bunu yazdımettoman bunu yazdı
appleparça için ısırık elmanın o ısırılmış yerine az yukarda eklenmiş bir kısım koy yapboz gibi ama birleştirme eve geçince taslak atarım
Eve gectiginda, musait oldugunda bakarsan sevinirim hocam. Tesekkurler simdiden.
Tamamdır -
mettoman bunu yazdıDawnOfDarkness bunu yazdımettoman bunu yazdı
TamamdırMerhaba, bakabildin mi hocam?
-
Benim site ismi takıntım var. İsimlerini beğenmedim. İçeriği yansıtıyorda. Başka birşeylerde düşün. ( İsim olarak )
iparca güzelmiş .
otocu tarafından 20/Şub/13 12:12 tarihinde düzenlenmiştir