2. Tercihler Ve Acıkögretim Hakkında Yardım
-
Mürid kardeşlerim yumurta kapıya dayandı 2. tercihler geldi ama bu gün bir arkadaşım söyledi öss girmeyenler ek kontejanlardan
yararlanamıycakmış ozaman yıkıldım zaten :( ne yapim sizce acıkögretim felan başvurabilirmiyim son kayıt tarihlerine baktım
20 ekim acaba beni orayadamı almazlar :S valla ne halt edicem bilmiyorum artık sıkıntı strees hepsi bir araya geldi herşeyden
yana şansım oldu üniversite şansım olmadı gitti yahu :( off off -
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
sınawsız geçişe hakkın warsa we bunu kullandıysan tercih yapabilirsin yoksa yapamazsın...
-----------------------------meslek lisesi cıkışlıyım ama bu sene öss girmedim direk olarak 2 yıllık yerleri yazdım yerleşemedim 2. tercihlerde öss girme şartı varmış öyle söyledi arkadaşım eger yoksa yarın yapabilirmiyim + nereyi yazsam kesin tutar tutması lazım çünkü 3.senem bu sene :(
-
-----------------------------
hımm demek ki sınawsız geçiş hakkını kullandın deil mi bak puanlarını daha doğrusu ortaöğretim başarı puanına bak ok senin puanından daha düşük yerleri yazmalısın neresi olursa yerleşirim dersen iç anadoluya doğruda bak ben bugün arkadaşıma tercih yaptım 3A kitapçığından
-----------------------------tşkler şimdi ozaman yapabiliyorum tercih öylemi ?
-
bu gün okuluma gittim 2. terchileri biz yapmıyoruz ilce meb'den yada başka bir yerden yapabilirsinizi dediler onlarda tam bilmiyorlar :( bu durumda ben babalara gelmiş bulunmaktayım Şimdi Arkadaşlar acıkögretime başvursam kayıt olabilirmiyim öss girmedim dersaneye sordum olur diyorlar sizecede olurmu mürid kardeşlerim konuya yorumlarınızı alabilirmiyim acık ögretim hakkında
-
açık öğretimdede puan şartı var öss puanı olması lazım össye girmen lazım yoksa açıköğretime giremezsin