2 Wifi Kartı 1 Telefon İnternet Paylaşım Sorunsalı
-
alfadan çektiğim interneti laptopun diğer kartı ( dahili wifi kartı broadcom ) dağıtmak ve telefonumda kullanmak istiyorum arkadaşlar.
ancak bir kaç program denememe rağmen başaramadım
- WiFiHotSpotCreator
- Connectify
- VirtualRouter
- VirtualRouterPlus
Bunları denedim ancak başaramadım sanırım bunlar kablolu etherneti wifi üzerinden dağıtmaya yarıyor bense wifi den çektiğim interneti yine evimin içinde wifi ile kullanmak istiyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
İşletim sistemim
- Windows 8 Pro
- 2 adet wifi kartım var birisi Alfa awus36h (realtekchipsetli) diğer laptopun kendi kartı broadcom 802.11n
-
çizik. Takipteyim
-
ben bunu laptopda yapmıstım
ama 2 cı bır wifi dongle kullandım
yanı laptop un kendı wıfı sı ıle pc ınternete bagladım
2 cı wifi dongle la Connectify yardımı ile olan ınternetı tekrar kablosuz dagıttım
-
kady bunu yazdı
ben bunu laptopda yapmıstım
ama 2 cı bır wifi dongle kullandım
yanı laptop un kendı wıfı sı ıle pc ınternete bagladım
2 cı wifi dongle la Connectify yardımı ile olan ınternetı tekrar kablosuz dagıttım
ilgin için çok teşekkür ederim ancak yine kendi göbek bağımızı kendimiz kestik :)
netsh wlan set hostednetwork mode=allow
koduda dahil her haltı denedim ama bi sonuç alamadım
w8 de geçici ağ kuramama gibi bi saçmalığa rastladım w7 de ki o seçenekte yok nedendir anlamış değilim :)
yada bende yoktu neyse her yolu denedikten sonra connectify i son kez tekrar deneyeyim dedim.auto yaptım olmadı manuel yaptım alfadan alıp broadcoma verdim olmadı son çare ikisinide alfa yaptım wpa2 ile sonuç alabildim şuan telden girebiliyorum :)
eğer yapar ve hala olmazsa birde telefondan dhcp yi kapayıp elle ip verin ben verdim onun yardımı da olmuş olabilir.
dipnot : ikinci wifi kartına gerek kalmıyormuş onuda anlamış oldum :D
-
hocam dediklerini defalarca okudum ama anlamadım bana detaylı açıklarsan yardımcı olabilirim
he zaten yapmış kendisi
KaRaKuLe tarafından 17/Nis/13 18:32 tarihinde düzenlenmiştir