2 Windows Kurulumu (Accık Acil)
-
bn pc ye 2 tane windows kurmk istiorum . pc şu an c: ve d: olark 2 ayrLmş durumda fkat bn c: ye krmak istiorum 2. windowsumu ''kurulum aşamasında windows klasörünün adını değiştir c sürücüsüne yükle'' böyLe br yazı grdüm nette ama nası olcak anLamdm .. Şimdidn saoLn ..
-
anlamadım 2 windows u da c ye kuracaksın dimi?
bide neler kurcaksın
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------anlamadım 2 windows u da c ye kuracaksın dimi?
bide neler kurcaksın
-----------------------------
evet kurumk istiorum .. '' bide neler kurcaksın '' bu nedemek ya ! dostum bilmece gbi konuşmasan cevp vercksen ADAM gibi ver yksa bşuna yazma .. ya böle bişe yok de ya da var ama bilmiorum de ama bilmece gbi konuşma -
microftun çıkarttığı biton windows sürümü var hangisini kurmak istiyosun die sormuş arkadaş sana. ayrıca zaten windowsu kurarken sana sorar hangi dizine kurayım die birisini sabit c:/windows altına kurdurursun dierinide farklı bidizine kur dersin olur biter mesela c:/windows2
-
birincisini kur ikincisi geldiğinde klasör adını değiştirmeyi zaten soracak sana !
ha eğer win1 win2 gibide kuracaksan. F8 den sonra kurulacak yeri seç L yada D olmaı lazım bas öylede soruyo olabilir
birde artistlik yapma belki birşeyler öğreniriz bilmediğimiz birşey vardır diye sormuş arkadaş sen biton mavra atmışsın
-
Dostum şimdi sen bi windows xp bide win 98 kuracan galiba eğer böle yapacaksan.ilk önce win98 snra sürüm yükselterek win xp kurucan nereye kurcanındasen belirlicen artık...
-
:( tuncaxxz :( [ya özür dilerim dostum]
amacım artistik deiLdi birazcık kafam bozuktu bide bi konu dha açmştım forumda ondada bi daşşak muhabbeti oldu bunuda öle zannettim birazcıkta acil olunca dayanamadım tkrar pardon tuncaxxz .---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tşk ederim yardmcı oldnz için .. sorun halloldu
-
aynı hdd ye 2 i.sistemi kurulur mu bilmiyorum; ama ben c ve d olmak üzere 2 ye böldüm ; w98 ve Xp kurulu,
hatta 3 ay önce bi arkın pc ye aynı şekilde Xp ve Vista kurmuştum. gerçi vista neden se baya bi hata vermeye başladı ama kurdum.
çok zor bişey değil yani önemli olan 2 hdd ye sahip olmak.
edit: sayfayı yenilemediğim için ben cevap yazarken başka mesajlar yazılmış, üstteki yazılardan anlaşıldıgı üzere 2 hdd ye geerek yokmuş...