2 Windows Kurulumu (Accık Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    bn pc ye 2 tane windows kurmk istiorum . pc şu an c: ve d: olark 2 ayrLmş durumda fkat bn c: ye krmak istiorum 2. windowsumu  ''kurulum aşamasında windows klasörünün adını değiştir c sürücüsüne yükle'' böyLe br yazı grdüm nette ama nası olcak anLamdm .. Şimdidn saoLn ..

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

anlamadım 2 windows u da c ye kuracaksın dimi?

bide neler kurcaksın 

punto cero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    tuncaxxz bunu yazdı:
    -----------------------------

anlamadım 2 windows u da c ye kuracaksın dimi?

bide neler kurcaksın 

-----------------------------
    evet kurumk istiorum .. '' bide neler kurcaksın '' bu nedemek ya ! dostum bilmece gbi konuşmasan cevp vercksen ADAM gibi ver yksa bşuna yazma .. ya böle bişe yok de ya da var ama bilmiorum de ama bilmece gbi konuşma

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    microftun çıkarttığı biton windows sürümü var hangisini kurmak istiyosun die sormuş arkadaş sana. ayrıca zaten windowsu kurarken sana sorar hangi dizine kurayım die birisini sabit c:/windows altına kurdurursun dierinide farklı bidizine kur dersin olur biter mesela c:/windows2

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

birincisini kur ikincisi geldiğinde klasör adını değiştirmeyi zaten soracak sana !

ha eğer win1 win2 gibide kuracaksan. F8 den sonra kurulacak yeri seç L yada D olmaı lazım bas öylede soruyo olabilir

birde artistlik yapma belki birşeyler öğreniriz bilmediğimiz birşey vardır diye sormuş arkadaş sen biton mavra atmışsın

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Dostum şimdi sen bi windows xp bide win 98 kuracan galiba eğer böle yapacaksan.ilk önce win98 snra sürüm yükselterek win xp kurucan nereye kurcanındasen belirlicen artık...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

:( tuncaxxz :(         [ya özür dilerim dostum]
    amacım artistik deiLdi birazcık kafam bozuktu bide bi konu dha açmştım forumda ondada bi daşşak muhabbeti oldu bunuda öle zannettim birazcıkta acil olunca dayanamadım tkrar pardon tuncaxxz .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tşk ederim yardmcı oldnz için .. sorun halloldu 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

aynı hdd ye 2 i.sistemi kurulur mu bilmiyorum; ama ben c ve d olmak üzere 2 ye böldüm ; w98 ve Xp kurulu,

hatta 3 ay önce bi arkın pc ye aynı şekilde Xp ve Vista kurmuştum. gerçi vista neden se baya bi hata vermeye başladı ama kurdum.

çok zor bişey değil yani önemli olan 2 hdd ye sahip olmak. 

edit: sayfayı yenilemediğim için ben cevap yazarken başka mesajlar yazılmış, üstteki yazılardan anlaşıldıgı üzere 2 hdd ye geerek yokmuş...

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 1702 Toplam Mesaj: 8