2. Worldcard Geldi Limit 1500Ytl E Daha Neler Ama..
-
Arkadaşlar başına böyle birşey gelen var mı?
worldcard çıkartalı bayaa bir süre oluyor. Bugün kurye tekrar bir kart getirmiş, ayrıca ben yokken bu kartı işyerime bırakıp gitmiş yani benim imzamı cart curt almadan.. İlk kartım yani normalde kullandığım kartın 1000 ytl limiti var ancak bununki 1500 ytl şimdi şeytan diyo git bu kartı kuryeyle birlikte yapı krediye sokuver. Merak ettim bu sadece benim başıma mı geldi yoksa başına böyle bir durum gelen oldu mu?
-
ya bu aralar bnkalar kafayı yedi ztn :s
bgnde üni nin kapısına gelmş finansbank tutturmş bşvurun bedava bdava dio
lan var diorm olsn dio :|
-
Kartının limitini arttışmışlar. Numarası aynıdır.
-
Yok dikkat etmez olurmuyum öyle birşeye, ki limit arttırımında kart gönderilmez aynı kartla yine devam edersin. Kart numaraları vs herşeyi ayrı diğerindeki bakiyeme bakıyorum birde yenideki bakiyeme bakıyorum ikisiyle de işlem yapılabiliyor
-
eğer diğerinde borcun yoksa ara bankayı ikisinide iptal ettir. amk çocukları..
-
Kaçtır bana geliyolar istemez diyorum, Anam bacım olsun Bi harcarsam geri ödeyemeyeceğimi biliyom sanırım ondan. Bence Kardeşim ikisinide İptal ettirebiliyorsan İptal geç, Ciddi diyorum Batak bunlar be. Iyyy
-
haklısınız da zaten öyle pek kredi kartı kullanan biri değilim. yerinde kullanıldığı zaman işe yarayan birşey aslında kredi kartı, yani borcum falan yok ve benim için bir ihtiyaç fakat şu 2. kartın gelmesi beni sinir etti. Onu da bırakın kurye işyerimde değilken kartı bırakıo böyle bir saçmalık nasıl oluyor anlamadım. ilk işim 2. kartı iptal ettirmek ve nasıl böyle bir durum ortaya çıktı bunu öğrenmek
-
sen yine iyisin benim arkadaşın kartını ve daha sonra kart şifresini işyerinde danışma bürosunun masasına 1 hafta arayla koymuşlar ... arkadaş kaza eseri görmeseydi way haline..
-
Ben kardeslerime bi iki satir yazayim.
Credi karti veren bu firmalar her odeme doneminde sinsice bekleyip sizlerin bu borclari odememenizi isterler yani vatandas odeme yapmasin diye elini sivazlar cunku tum kazanclarindan daha yuksektir size gecirecekleri vade farki ve + odemeler normal sartlarda uyguladigi faiz kadar hic bir yerde kazanamaz isterki sen harca ye ic sic sonrada seni kredi kardlar kurumuna sikayet et sin mal beyaninda bulunma hapse gir yani hep sana (bize ) girer lutfen cok dikkatli kullanalim ne kadar cok kredin varsa o kadar buyuk risk aktindasin ..
Saygilar Sayin MURIDLER..
-
muhabir22; Fabrikada Dün Muhabbeti Geçmişti....
Kısaca Es Geçicem...
Sevip Saydığım Bir Abimize Kredi kartı geliyor.. o Dönem'ler Kredi Kartları; Şimdiki gibi sıkı güvenlik alınıp dağıtılmıyor idi. Kargocu kartı iş yerine bırakıp gider...
Aradan uzun bir zaman geçer. Bizim Abinin karttan neyim haberi yok!.. Taki eline ikinci, üçüncü ( fazili ) faturalar geçene kadar. Abi Şaşırmış duruma. Direk Kargoyu bulmuş,ama ses edmemiş. Orda bir bayan varmış, bayanla az biraz sohbet ettikten sonra, kredi kartının geldiğini ve kredi kartının hangi tarihte teslim edildiğine dair bir belge olup,olmadiğini sormuş. bayan çıkartmış ist.den şu tarihte çıkmış, şu tarihte bize ulaşmış vs.. Abi; direk cebine katmış, bayan demiş yasak,şudur budur dinlememiş bizimkisi....
Ertesi gün; tekrar gider ve adamlara dava açacağini, KREDI KARTINI KENDISINE TESLIM EDILMEDIGINI ELIN'DE TESLIM EDILEN KISININ VEYA KURUMUN TESLIM KAGITLARININ OLDUGUNU SOYLER...
Kargo tutuşmuş:) bir kaç gün sonra iki avukat çıkmış gelmişler...
Bizimkisi uyanık. Avukatlarımı arayacam diye tutturmuş patronun yanında :D
Avukatlara kendilerine dava açacağini ve elindeki belgeleri sununca avukatlar'da alev almış haliyle...
Bazı arkadaşları; dava açmalarını ve dava parasını ustleneceklerini ( Davanın parasını bi başkası karşılıyacak ama gelen parayıda kırışcaklar işe bak ) demişler'sede Adam kabul edmemiş...
Kendisi Avukata danışmaya gitmiş. Ve Davanın %80 %90 kazanılacağini söylemiş.
'' KREDİ KARTLARI SAHİBİNE TESLİM EDİLMELİDİR.. ''
Derim'ki; Acıma....
( Kargoda Çalışmıştım Yeminle Kazandıkları Para Haksız... Adamın Anasını Belliyorlar, İşçileri Kıçından Solutana Kadar Çaliştırıyorlar ) Hele Kargo Aras'sa Falan Hiç Durma!!...
Dava AÇ...
Samimiyim Kazanırsın :)