folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder 2 Yıllığın İlk Sınıfından Muhendislik

2 Yıllığın İlk Sınıfından Muhendislik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selamlar muridler... bu yıl mf den tercih puanım çıkmadı zaten hepsini sallamıştım.. neyse orta oğretim başarı puanım yüksek ama... diyorum ki iki yıllık tercih yapsam ilk yılını okusam sene sonunda bir daha sınava girip özelde muhendisliğe girsem ilk yılkı derseleri alırlar mı? yani okul 3,5 senede biter mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bitirip dgs ile gecersen sayilabilir fakat 1 okuyayim sonra 4 yilliga gecer orda ders saydiririm dersen olmaz 2 yilliktan 4 yilliga saydiramazsin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Sanıyorum ki olmuyor. 4 yıllık okurken yeniden sınava girip başka bir ünide başka bölüme geçersen derslerde denklik aranıyor diye biliyorum. %60 denklik aranıyordu. Ayrıca diyelim ki 1.8 ortalaman var. Ancak DC ve DD derslerin var. Bunlar şuan okuduğun bölümde geçmiş sayılıyorsun ancak yeni okula geçtiğinde bunlar sayılmıyor. Tavsiyem istediğin mühendisliğin 2 yıllığını bitir. Dgs ile geçiş yap. Yada 1 sene daha bekle. 3,5 sene dediğin 4 yıl olacak yine. Boşuna okumuş olacaksın. Adam gibi 1 yıl daha çalış sınava. İlla özele gidicem param var diyorsan %25 falan burslu kazanırsın. Az kastır ;)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teşekkürler beyler.. bakalım ayarlayacağız birşeyler.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

kendine güvenirsen dgs ye gir. kolay bir sınav oldukça

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı

istanbul uni. 2 yıllık programcılık okudum diyelim. dgs ile 2 yıl daha okuduktan sonra istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliğinden mi mezun olmuş olacağım? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek
    FireFistAce bunu yazdı
    angels_demos bunu yazdı

istanbul uni. 2 yıllık programcılık okudum diyelim. dgs ile 2 yıl daha okuduktan sonra istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliğinden mi mezun olmuş olacağım? 

üniversiteye göre intibak kalkınca bazı üniversiteler 3. sınıfda ders saydırmak yerine 1 den başlatıyolar  bide bende merak ettim üniye girmiş olsan 1. sınıfın sonunda sınava tekrar girdiginde puan düşmüyo mu eskisi gibi 

imza
Toplam Hit: 820 Toplam Mesaj: 7