2 Yıllık Bilgisayar Bölümleri
-
bilişim teknolojileriyle ilgili bilgisayarlarla ilgili en güzel önü açık 2 yıllık bölümler ve üniversiteler hangileridir?
-
2 yıllık okucaksan hiç okuma bu sene Mehmetakifersoy üni.de 1. sınıf okudum Bilgisayar programcılığı okulu bırakmayı düşünüyorum hiçbir işe yaramıyor dgs ye hazırlanmayı düşünmüyorsan hiçbir yararı yok.
-
belki isim yapmış üniversitelere gidebilirsen işe yarar yoksa shephardın dediği gibi mühendislik gibi birşey bekleme orta seviyede insanlarla olursun bilgi olarak..gidersende 2 yıl boyunca dgs kasman gerekir.Çok büyük birşey bekleme yani meslek lisesi bitirmediysen sıkılırsın bile belki.2 yıllık ünide okuluna göre yararı değişir.Boş birşey olsa hiç konulmazdı lisedeki bilgilerim dışında şeylerde ögrendim ben ayrıca 4 yıllık bitirenleride gördüm ben mühendisliklerde egede.....
-
ben iki yıllık bilgisayar teknolojileri bölümüne 2006 yılında sınavsız geçişle girmiştik 2 yıl sonra kaydım falan silindi lise diplomamı almıştım, bu yıl yine össye girdim ikinci sınava da girdim acaba tekrar sınavsız geçişten yararlanabilir miyim???
-
Kardeşim burada ki bir çok genç gibi 2 yıllık okuyacağın en iyi bilgisayar bölümü, "Bilgisayar teknolojisi ve programlama" olacaktır.
Hem yazılım hemde donanım bilgilerinin temelini alırsın. Ama unutma, okul sana sadece temel verir, gerisi senin elinde...