folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2 Yıllık Bilgisayar Bölümleri

2 Yıllık Bilgisayar Bölümleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bilişim teknolojileriyle ilgili bilgisayarlarla ilgili en güzel önü açık 2 yıllık bölümler ve üniversiteler hangileridir?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

2 yıllık okucaksan hiç okuma bu sene Mehmetakifersoy üni.de 1. sınıf okudum Bilgisayar programcılığı okulu bırakmayı düşünüyorum hiçbir işe yaramıyor dgs ye hazırlanmayı düşünmüyorsan hiçbir yararı yok.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

belki isim yapmış üniversitelere gidebilirsen işe yarar yoksa shephardın dediği gibi mühendislik gibi birşey bekleme orta seviyede insanlarla olursun bilgi olarak..gidersende 2 yıl boyunca dgs kasman gerekir.Çok büyük birşey bekleme yani meslek lisesi bitirmediysen sıkılırsın bile belki.2 yıllık ünide okuluna göre yararı değişir.Boş birşey olsa hiç konulmazdı lisedeki bilgilerim dışında şeylerde ögrendim ben ayrıca 4 yıllık bitirenleride gördüm ben mühendisliklerde egede.....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

ben iki yıllık bilgisayar teknolojileri bölümüne 2006 yılında sınavsız geçişle girmiştik 2 yıl sonra kaydım falan silindi lise diplomamı almıştım, bu yıl yine össye girdim ikinci sınava da girdim acaba tekrar sınavsız geçişten yararlanabilir miyim???

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Kardeşim burada ki bir çok genç gibi 2 yıllık okuyacağın en iyi bilgisayar bölümü, "Bilgisayar teknolojisi ve programlama" olacaktır.

Hem yazılım hemde donanım bilgilerinin temelini alırsın. Ama unutma, okul sana sadece temel verir, gerisi senin elinde...

.
Toplam Hit: 1386 Toplam Mesaj: 5