folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2 Yıllık İnşaat

2 Yıllık İnşaat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

mrb arkadaslar bn 2 yıllık inşaat bölümü kazandm benım asıl inşaat mühendisligi simdi yarın baslior okullar. acaba diyorum DGS yle gecişmi yaparm yoksa 1 sene daha mı hazırlansam sınava ?

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

arkadaslarım vardı 2 yıl okudular, dgs den kazanamadılar, ama kazanırsan güzel olur, 2 yıl bitirince tekniker oluyorsun, dgs ye bir çok insan basvuruyor, sonra

diyelim kazandın 2. sınıftan baslatıyorlar, yine 1 yıl kaybın var, sonra okul zorsa, kasılıyorsun bir iki ders bıraktımı okuldan atılıyorsun, valla bana sorarsan ailende

izin veriyorsa 1 sene daha hazırlan dicem ama sen kazanmışsın, o yüzden ne ara hazırlancan , puanın düşmücek mi,

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Puanın düşücek..

O yüzden en başta seçmemeliydin..

Şimdi bu bölümü oku gene öss yede hazırlan..dgs yede hazırlan..

İkisinide bi daha dene bakalım..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

1 sene daha kasarsan puanın dşücek giremeyeceksin ve bir sene daha madem kazandın git bu bölüme.. Sonrada dgs'ye

gireceğin zaman cemaat'e git onlar dgs'yi kazandrır sana..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

hsyn47 bunu yazdı:
    -----------------------------

mrb arkadaslar bn 2 yıllık inşaat bölümü kazandm benım asıl inşaat mühendisligi simdi yarın baslior okullar. acaba diyorum DGS yle gecişmi yaparm yoksa 1 sene daha mı hazırlansam sınava ?

-----------------------------

Gel gel, bize tekniker de lazım:)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

sana tek nasihat... tekniker olma.. bütün işi sen yaparsın götü boklu bi mühendis gelir senin yanında yer sahibine burayı ben yaptım der.. halbuki inşaata uğramamıştır.. kafasına çarpasın gelir herşeyi ama sıkarsın dişini.. o yüzden sen mühendisliğe zorla... bu ülkede tekniker demek bütün işin sorumluluğunun yıkıldığı işin başından sonua kadar arazide bir fiil uygulayan ve uygulatan olarak tabir edilir ama iş bitimi senden kimse bahsetmez...

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ben inşaat müh. bitirdim. sana tavsiyem her ikisini de beraber yürütmendir. çünkü: inşaat mühendisliğine inşaat ile ilgili bilgiler edinerek gitmen güzel olacaktır. ayrıca dgs ile biryere gidemeyebileceğin ihtimalinide göz önünde bulundurarak sınav a da çalışılabilir. "inşaat mühendisliğine inşaat ile ilgili bilgiler edinerek gitmen güzel olacaktır." dedim ama 2 yıllık inşaat bölümlerinde inşaat mühendisliği ile ilgili tüm konular verilmez sanırım. inşaat mühendisliği ile ilgili işler: mekanik (mukavemet, çelik ....) (matematik fizik karışımı) , ulaşım (yol yapımı ve trafik mühendisliği) (matematik biraz da ezber) , hidrolik (su temini, iletimi, su yapıları vs... aslında sıvılar üzerine ama genellikle su ile ilgilenilir, su yapıları hariç çevre mühendisliği ile ilgilidir) (matematik- fizik) , yapı (genellikle beton ile ilgilidir ki 2'yıllık lar da sadece bu var sanırım) (matematik-ezber) , jeoteknik (temeller, zemin durumu vs... inceler) (%60-%70 ezber).

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 1419 Toplam Mesaj: 7