2 Yıllık Mekatronik Hakkında Bilgi ?
-
Merhaba arkadaşlar sizden ricam bana 2 yıllık mekatronik bölümü hakkında bilgi verirmisiniz
Örneğin; Hangi üniversitelerde var, Kaç puan, iş imkanları neler
ayrıca neden 2 yıllık istediğimi belirteyim 4 yıllık mekatronik kazanacak kadar çalışmadığım için 2 yıllık bu bölümden Dgs ile 4 yıla geçiş yapmaya çalışıcam
-
Usta bir arkadaşım ordan mezun oldu bu sene aselsanda işe başladı. Erzincan Üniversitesi - 2 Yıllık Mekatronik okudu üzerine ingilizceden başka 2 farklı yabancı dil öğrendi ama... Sadece 2 yıllk bitirerek iyi para kazanabileceğini ya da kolay iş bulabileceğini sanmıyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
-
gebze de var puanını bilmiyorum dgs yapıcak isen baya çalışman şart bölümde en aşğı ilk 5 e girmen gerek dgs sınavı kolay ama zaman yetmiyor bende bu sene dgsye çalışırum
-
kayseri erciyes üniversitesinde varmı acaba 2 yıllık mekatronik
-
>>>>Herşey kendinde bitiyor<<<<
edit ; 2 yıllık mekatroniği bitirdik amma şu an hayallerimi gerçekleştiremedim. askerden önce meslekle ilgili pek birşeye değinmeyeceğim. askerden geldikten sonra sil baştan kendimi mesleğe adapte edeceğim.
ha okursun öğrenirsinde...amma şu anki şartlara baktığında meslekle ilgili kendini geliştirecek düzeye çıkamassan ilerisini pek iyi düşünme diyorum.
Gebzede itüde marmara dumlupınar kocaeli erciyes üniversitelerinde var. birde sakaryada var sanırım. daha öncede bu tür konularda yazmıştım
eğer meslek lisesi elektrik elektronik makine dışından kimse gelip bu mesleği okumasın...okuycam diyip zamanını kaybeder. okuyoruzda noluyor diyorum sonra...ya bi tanıdığın olması gerek yada akıl gücünle bi yerlere gelmek gerek...
-
gebzede var ben ordan mezun oldum eğitimi baya iyi ama çok gıcık hoca var marmarada açılmış bide egede var die biliyorum ben 92 puanla girmiştim şehir dışındaysan yüksek puanla girebiliyosun iç dış olayından düz lise okuduysan ümidi kes mesleklerden yer kalmaz;)
-
izmir/9eylüldede var mekatronik buca semtinde.liseden bir arkadaşım bitirdi orayı.Elektronik malzeme satan bir dükkanda çalışıyor ordan pay biç.Askerligini yapmadı daha.eğer temel olarak elektroniğin saglam degilse işin zor.
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
gebzede var ben ordan mezun oldum eğitimi baya iyi ama çok gıcık hoca var marmarada açılmış bide egede var die biliyorum ben 92 puanla girmiştim şehir dışındaysan yüksek puanla girebiliyosun iç dış olayından düz lise okuduysan ümidi kes mesleklerden yer kalmaz;)
-----------------------------mesela o gıcık hocalardan birisi kimdir, enver mi :)