folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2 Yıllık Mekatronik Hakkında Bilgi ?

2 Yıllık Mekatronik Hakkında Bilgi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar sizden ricam bana 2 yıllık mekatronik bölümü hakkında bilgi verirmisiniz

Örneğin; Hangi üniversitelerde var, Kaç puan, iş imkanları neler

ayrıca neden 2 yıllık istediğimi belirteyim 4 yıllık mekatronik kazanacak kadar çalışmadığım için 2 yıllık bu bölümden Dgs ile 4 yıla geçiş yapmaya çalışıcam

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Usta bir arkadaşım ordan mezun oldu bu sene aselsanda işe başladı. Erzincan Üniversitesi - 2 Yıllık Mekatronik okudu üzerine ingilizceden başka 2 farklı yabancı dil öğrendi ama... Sadece 2 yıllk bitirerek iyi para kazanabileceğini ya da kolay iş bulabileceğini sanmıyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek

gebze de var puanını bilmiyorum dgs yapıcak isen baya çalışman şart bölümde en aşğı ilk 5 e girmen gerek dgs sınavı kolay ama zaman yetmiyor bende bu sene dgsye çalışırum

Profile Tıkla Anlarsın?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

kayseri erciyes üniversitesinde varmı acaba 2 yıllık mekatronik

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

>>>>Herşey kendinde bitiyor<<<<

edit ; 2 yıllık mekatroniği bitirdik amma şu an hayallerimi gerçekleştiremedim. askerden önce meslekle ilgili pek birşeye değinmeyeceğim. askerden geldikten sonra sil baştan kendimi mesleğe adapte edeceğim.

ha okursun öğrenirsinde...amma şu anki şartlara baktığında meslekle ilgili kendini geliştirecek düzeye çıkamassan ilerisini pek iyi düşünme diyorum.

Gebzede itüde marmara dumlupınar kocaeli erciyes üniversitelerinde var. birde sakaryada var sanırım. daha öncede bu tür konularda yazmıştım

eğer meslek lisesi elektrik elektronik makine dışından kimse gelip bu mesleği okumasın...okuycam diyip zamanını kaybeder. okuyoruzda noluyor diyorum sonra...ya bi tanıdığın olması gerek yada akıl gücünle bi yerlere gelmek gerek...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gebzede var ben ordan mezun oldum eğitimi baya iyi ama çok gıcık hoca var marmarada açılmış bide egede var die biliyorum ben 92 puanla girmiştim şehir dışındaysan yüksek puanla girebiliyosun iç dış olayından düz lise okuduysan ümidi kes mesleklerden yer kalmaz;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

izmir/9eylüldede var mekatronik buca semtinde.liseden bir arkadaşım bitirdi orayı.Elektronik malzeme satan bir dükkanda çalışıyor ordan pay biç.Askerligini yapmadı daha.eğer temel olarak elektroniğin saglam degilse işin zor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

gebzede var ben ordan mezun oldum eğitimi baya iyi ama çok gıcık hoca var marmarada açılmış bide egede var die biliyorum ben 92 puanla girmiştim şehir dışındaysan yüksek puanla girebiliyosun iç dış olayından düz lise okuduysan ümidi kes mesleklerden yer kalmaz;)

-----------------------------

mesela o gıcık hocalardan birisi kimdir, enver mi :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 12299 Toplam Mesaj: 8