folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2 Yıllık Meslek Yüksek Okulları Hakkında İnanılmaz Bi Durum!..

2 Yıllık Meslek Yüksek Okulları Hakkında İnanılmaz Bi Durum!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

S.a ark . bu sene 2 yıllık myo da normalde 90 lıların senesi olması gerekir!..yani öncelik hakkı ilk başta 90 lılarda olması gerekirken çoğu 2 yıllıklar öncelik hakkını  89 lulara sonrada işte 87-88 lilere felan vermişler..(tercih klavuzuna baktım) ama ben bildiğim kadarıyla ve klavuzda da giriş de öncelik hakkının ilk mezun olanlara sonra obp i yüksek olanlara olarak yazmış ..  bu durumu hala çözmüş değilim sizce nasıl bişe olabilir ..

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    O durumun yaşla alakası yok okulla alakalı.Anadolu okuyanlar 1 sene fazladan hazırlık okuyorlar.Anadolu Teknik 5 yıl ve en üst önceliğe sahip ardından Anadolu meslek geliyor.O da 4 yıl ve sonda Endüstri meslek 3 yıl. 88-89-90 farkı buradan doğuyor.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

yanlış yorumlamışsın sen :)
    88 öncelik hakkı değil klavuzda gördüğün en son 88 li bile adam alacak demek
    gelelim öncelik nasıl oluyo önce mezuniyet yılı 2007 daha sonra puan şayet 89 lu biri 80 puan 90 lı biri 80 puanla aynı yeri tercih ederse doğum tarihi önceliği ile 90 lı girer ...

88 87 yazan okullar zaten pek tercih edilmeyen okullardır yerleşme şansın yüksek olur bunuda burdan söleyeim :D

sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

hee anladım . tamam hoca çok saol :)..

ha bu arada bişe sorim .. 90 lı obp 77 eml mezunu!..ist da bilgisayar teknolojileri ve programlama 2 yıllık kazanma şansı ne kadardır !. .:).. hangi üni ler olabilir .. şimdi den çok saol :).

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    the_impossible bunu yazdı:
    -----------------------------

hee anladım . tamam hoca çok saol :)..

ha bu arada bişe sorim .. 90 lı obp 77 eml mezunu!..ist da bilgisayar teknolojileri ve programlama 2 yıllık kazanma şansı ne kadardır !. .:).. hangi üni ler olabilir .. şimdi den çok saol :).

-----------------------------
    istanbul zor :) istanbulda oturuyor ise istanbul üni 50 kişi alıyo geçen sene en son 77.323 le almış öncelik hakkı içeri yani istanbul içinden buraya girme şansı var bu dediğim ikinciöğretim olan normal olanıda 82 ile almış büyük ihtimal girersin buraya 77 puanla girme şansın yüksek

sırıtma la.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    3mr3   peki bu ORTAÖĞRETİM
    BAŞARI PUANI  yazan mı yok sa AĞIRLIKLI ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANLARI (AOBP) Sayısal
    (AOBP-SAY)  bu demi !.. :). .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    ben bir sene hz+ 3sene lise + 1sene teknik okudum.5 senemi liseye verdim.19-20 yaşında mezun oldum.askerlik kağıdım bile lisede geldi.Onca sene tenefüslerde birbirlerinin üzerlerine atlayan, sigara için kavgalar eden bebelerin içinde okudum.tabiki ben öncelikli gireceğim..o 88-87 olayı sınıfta kalanlar için değil anadolu teknik, anadolu meslek ya da endüstri teknik lisesi mezunları için :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    kardeşim şaşırmana gerek yok..saan şöyle bi istatistik vereyim bunun gayet normal olduğuna kendin kanaat getir...

İzmir Meslek Yüksekokulu (Dokuz Eylül) Bilgisayar Programcılığı ve Teknolojileri bölümünde 1983 doğumlu 2002 ve 2003 girişli arkadaslarımız mevcut.. :) 

Sebebi ise, okulun kendi prensiplerinden vazgeçmemesi ve öğrencileri sapır sapır dökülmesi...! 203 kişilik bir grupda 197 kişi 1 dersden kalıyor :) Buda diğer çarpıcı bir örnek...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 1700 Toplam Mesaj: 8