2 Yıllık Meslek Yüksek Okulu
-
Merhaba müridler
ben dün girdiğim sınavda açık meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümün'den mezun oldum . 2 yıllık sınavsız geçiş için ek kontenjan ile girebilirmiyim . öss sınavına girmedim
bölümüm web proğramcılığı
diploma notum :74,04
-
müridler sanırsam ek kontenjanlar varmış kaçırmamam gerek eğer böle bişey varsa upluyorum
-
hacı bildiğim kadarıyla öss ye başwurman gerekirdi sınawsız geçiş hakkımı kullanmak istiorum die yer war orayı işaretlemen gerekti eğer yapmadıysan şuanda da tercih yapamıosun die biliorum ama yanlış olmasın
-
Benimde merak ettiğim bir konu ayrıca aöf bütünleme sınavları ne zaman açıklnacak acaba,
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
hacı bildiğim kadarıyla öss ye başwurman gerekirdi sınawsız geçiş hakkımı kullanmak istiorum die yer war orayı işaretlemen gerekti eğer yapmadıysan şuanda da tercih yapamıosun die biliorum ama yanlış olmasın
-----------------------------şu olaya bi açıklık getirelim :D sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiorm demedim zamanında öss sınavına da girmedim şimdi tercih yapabiliormuyuz :| bilen varmı net olarak.
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------şu olaya bi açıklık getirelim :D sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiorm demedim zamanında öss sınavına da girmedim şimdi tercih yapabiliormuyuz :| bilen varmı net olarak.
-----------------------------işte en baştan sınawsız geçiş hakkımı kullanmak istiorum deseydin yapabiliodun şuan yapamıo olman lazım
-
bu sene tercih yapamazsın hocam .