2 Yıllık Meslek Yüksek Okulu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Merhaba müridler

ben dün girdiğim sınavda açık meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümün'den mezun oldum . 2 yıllık sınavsız geçiş için ek kontenjan ile girebilirmiyim . öss sınavına girmedim

bölümüm web proğramcılığı

diploma notum :74,04

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

müridler sanırsam ek kontenjanlar varmış kaçırmamam gerek eğer böle bişey varsa upluyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hacı bildiğim kadarıyla öss ye başwurman gerekirdi sınawsız geçiş hakkımı kullanmak istiorum die yer war orayı işaretlemen gerekti eğer yapmadıysan şuanda da tercih yapamıosun die biliorum ama yanlış olmasın 

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Benimde merak ettiğim bir konu ayrıca aöf bütünleme sınavları ne zaman açıklnacak acaba,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı bildiğim kadarıyla öss ye başwurman gerekirdi sınawsız geçiş hakkımı kullanmak istiorum die yer war orayı işaretlemen gerekti eğer yapmadıysan şuanda da tercih yapamıosun die biliorum ama yanlış olmasın 

şu olaya bi açıklık getirelim :D sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiorm demedim zamanında öss sınavına da girmedim şimdi tercih yapabiliormuyuz :| bilen varmı net olarak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

şu olaya bi açıklık getirelim :D sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiorm demedim zamanında öss sınavına da girmedim şimdi tercih yapabiliormuyuz :| bilen varmı net olarak.

işte en baştan sınawsız geçiş hakkımı kullanmak istiorum deseydin yapabiliodun şuan yapamıo olman lazım 

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu sene tercih yapamazsın hocam .

Toplam Hit: 1556 Toplam Mesaj: 7